Acasă Stiri despre telefoane Detalii despre constructia modelului Ulefone Future folosind tehnologia CNC

Detalii despre constructia modelului Ulefone Future folosind tehnologia CNC

0

Ulefone Future este dupa cum stiti unul dintre cele mai interesante telefoane chinezesti si asta deoarece are marginile ecranului foarte inguste, practic este un adevarat edge to edge, ceva destul de rar intalnit pe un telefon chinezesc.

Spuneam recent ca cei de la Ulefone chiar au indraznit sa compare acest model cu Samsung Galaxy S7 Edge si rezultatul este unul cat se poate de bun in favoarea chinezilor, desigur ca nu exista grad de comparatie intre cele doua telefoane. Totusi, Ulefone Future este un edge-to-edge veritabil.

Fiind un telefon de tip unibody (fara acces la acumulator) este lesne de inteles ca pentru o realizare aproape perfecta trebuie sa fie folosite tehnici de top, tehnologia CNC a fost folosita in acest caz. 

5

Masinile unelte cu comanda numerica computerizata sau CNC sunt masini unelte foarte performante de prelucrare si prin acest procedeu o bucata brurta de material este transformata spre exemplu in carcasa unui telefon sau sasiul (structura interioara) acestuia. Corpul de metal al telefonului a fost de fapt o întreagă bucată de aliaj de titan care a fost taiata si prelucrata de o masina cu comanda numerica computerizata 

Spre exemplu, folosind aceasta procedura capacul din spate poate păstra în mare măsură textura fină a metalului original dand o senzație premium si reducand pe cat posibil grosimea telefonului dar pastrand in acelasi timp rezistenta. Linile trasate pentru antene ce se observa in partea din spate sunt fabricate din plastic si urmand procesul de turnare prin injecție nano pentru a asigura că materialul plastic este umplut complet și uniform în toate canelurile plăcii de metal.

Pentru ca voi sa va faceti o idee cat mai precisa, iata un clip in care veti vedea procedura aplicata pe alt model de la Ulefone, modelul Paris:

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=PaNbHF9UONU[/wpsm_video]

Citeste mai multe despre Ulefone Future

Scriu cu placere pe acest site ;) Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here