Acasă Tutoriale root telefon Android Tutorial root si instalare TWRP recovery pe Cubot Note S

Tutorial root si instalare TWRP recovery pe Cubot Note S

8

Cubot Note S este in ultima perioada unul dintre cele mai populare telefoane din China, el a ajuns de curand si in oferta magazinelor din Romania la un pret bun, motiv pentru care au aparut si diverse tutoriale aferente acestui model de telefon dar si utile.

Am sa va arat in cele ce urmeaza cu sa instalati TWRP recovery pe Cubot Note S dar si cum sa aveti acces root tot pe Cubot Note S, tutorialul va va luam maxim 5 minute si este perfect functional, testat personal.

Fisierele de care aveti nevoie pentru a face root si instala recovery customizat> SP_Flash_Tool_exe_Windows_v5.1548.00.000, TWRP_recovery, UPDATE-SuperSU-v2.65-20151226141550, pe toate le aveti AICI.

Acum, dezarhivati arhiva pe PC si extrageti continutul intr-un folder. Din acest nou folder rezultat, dezarhivati programul SP Flash tools si il instalati pe PC, fisierul SuperSU il veti copia asa cum este in memoria telefonului, oriunde.

Intrati acum in meniul telefonului si activati USB Debugging apasand de 7 ori pe build number, apoi intrati in optiuni dezvoltator si activati USB Debugging, la final opriti telefonul.

Deschidem SP Flash Tool, apoi incarcam Scatter file (1) si selectam fisierul scatter.txt.
Ne asiguram ca in meniul (2) este selectat Download only, apoi ca doar casuta recovery este bifata (3). Inchidem telefonul, apasam pe Download 4 si conectam telefonul inchis la PC.

1

Va incepe procesul de scriere twrp recovery care in mod normal va dura cateva secunde, dupa finalizare ar trebui sa rebooteze automat in Recovery Mode, daca nu , deconectati-l de la PC si intram manual in Recovery Mode prin apasarea simultana a butoanelor Volum + si Power, asta dupa ce ati scos bateria pentru cateva secunde si ati pus-o la loc. Ar trebuie sa avem TWRP Recovery instalat, daca ajungeti in Recovery-ul original, repetati procesul, uneori nu functioneaza din prima ? mie mi-a reusit din a doua incercare.
Intrati in Recovery Mode, vom selecta Install si vom instala fisierul SuperSU-v2.65-20151226141550 pe care l-am descarcat mai devreme si instalati. 

La final, NU apasati pe reboot deoarece se blocheaza si practic nu se intampla nimic. Scoateti bateria, o puneti la loc si reproniti telefonul in mod normal. Primul boot va dura ceva mai mult fata de obicei deoarece se vor optimiza aplicatiile. Asta a fost tot, acum aveti TWRP recovery si acces root pe Cubot Note S.

8 COMENTARII

  1. Salut toate lumea, am si eu o intrebare tot in legatura cu Cubot note s. Am o problema de a gasi Gps-ul, parca nu exista sau nu e instalat, deci va rog frumos, daca cineva stie cum sa rezolv aceasta problema. Multumesc antivipat.

  2. In 2016 unele modele NOTE S vin cu un nou CHIP iar acest TWRP nu o sa functioneze . Am facut port manual la TWRP pt aceste modele il gasiti pe needrom.com cont: gteck

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here