Acasă Stiri Android Si Noutati Detalii despre modul profesional foto de pe Allview X2 Soul PRO

Detalii despre modul profesional foto de pe Allview X2 Soul PRO

0

Detalii despre modul profesional foto de pe Allview X2 Soul PRO – Allview X2 Soul PRO este un telefon mai mult decat interesant si chiar am scris despre el un review interesant pe care-l puteti citi AICI sau un alt material AICI. Am sa va prezint astazi detalii despre modul profesional integrat in setarile camerei foto de pe X2 Soul PRO.

Pasionatii de fotografie au posibilitatea de a ajusta manual in modul profesional: focusul si claritatea, timpul de expunere, balansul de alb, ISO si expunerea, dupa cum urmeaza:

1. Focalizare – Modifica claritatea fotografiei si focalizarea. Prin aceasta setare poti scoate in evidenta un anumit obiect sau o anumita persoana. Claritatea imaginii are efect si asupra rezolutiei reale a fotigrafiei.

2. Viteza obturator – Acesta are trei nivele: Inalt, mediu si scazut. Obturatorul este acel dispozitiv care, prin deschidere, permite patrunderea luminii necesara pentru expunerea senzorului.

ert

 

sfgsdfg

 

 

3. WB — Prin ajustarea balansului de alb, poti surprinde imagini pe care le poti incadra in tonuri de culoare calde sau tonuri reci, functie de preferintele tale. Poti seta balansul de alb in functie de lumina mediului in care te afli, optand pentru una din cele patru setari de la lumina foarte calda la lumina foarte rece.

4. ISO – Sensibilitate la lumina. Setarea permite realizarea fotografiilor in locuri cu luminozitate scazuta.

5. AE / EV – Controlul expunerii. Prin marirea expunerii poti surprinde instant detalii pe timp de noapte pe care ochiul uman nu le percepe decat dupa o perioada destul de lunga de acomodare la mediul nocturn.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here