Acasă Stiri despre telefoane

Cum arata in realitate Xiaomi 12, primele poze

1

Xiaomi 12 ar urma sa soseasca in prima parte a anului 2022, probabil prin ianuarie/februarie. Este de asteptat sa vina cu ceva nou si la nivel de design, nu numai la interior. Stim ca va fi un telefon puternic si dotat, nu ar avea cum sa fie altfel. Despre pret, nu pot spune ca mai sunt atat de bucuros, observ ca telefoanele lor au ajuns sa “coste premium”.

Asta nu se intampla acum cativa ani, telefoanele Xiaomi erau recunoscute pentru cel mai bun raport intre pret si specificatiile tehnice. Acum, nu pot spune ca mai este asa, am observat asta si la OnePlus. Dar pana sa vedem pretul lui Xiaomi 12, telefoanele acestei companii raman atractive si o idee mai accesibile fata de concurenta.

In legatura cu pozele de mai jos, cele care ar fi reale si care l-ar infatisa pe 12, pot spune ca nu vedem mare lucru. Telefonul acesta ar fi imbracat intr-o husa speciala, una care nu ne lasa sa vedem mare lucru. Dar aceste imagini au curs astazi pe internet, probabil ca telefonul este in mana la persoana respectiva.

Xiaomi 12

Xiaomi 12

Insa nu pot sa nu remarc (din nou) modul in care aceste poze sunt facute. Ma gandesc ca daca Xiaomi ar vrea sa tina secret telefonul, nu ar trimite pe cineva afara cu un prototip si persoana respectiva sa-l expuna in acest mod, parca il indreapta spe cel ce dorea sa faca pozele “spoin”.

Am observat asta de mai multe ori. Telefoanele ce urmeaza sa apara, sunt pozate “pe ascuns”, fie in metrouri, in tren, pe strada, sau in cele mai aglomerate locuri. Ceva nu se leaga prea bine ;). Fie este o strategie de marketing intentionata si bine la punct, fie este o pura intamplare. Personal, merg pe prima varianta.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.