Connect with us

Difuzoare tunate de JBL pe Infinix Note 30i, este un alt telefon produs de o companie care nu poate fi gasita oficial in Romania, dar ocazional, mai sunt magazine care listeaza astfel de telefoane mobile.

Producatorul acesta isi are sediul in Hong Kong, comercializeaza in special telefoane accesibile si piata de desfacere principala este formata din tari aflate in Africa sau Asia.

Modelul Note 30i are un pret de numai 179 USD si se remarca prin sistemul audio care pare mai de calitate, dar si prin ecranul AMOLED. In rest, procesorul nu este nici nou si nici cel mai performant, ruleaza un Android 13 si are o baterie cu o capacitate de 5000 mAh, incarcare rapida la 66W.

Difuzoare stereo tunate de JBL pe Infinix Note 30i

Partea de design este interesanta si  imaginile oficiale de prezentare ne pot duce cu gandul la un telefon mobil ceva mai scump, mai premium si mai luxos, insa nu este cazul.

Modulul camerelor este impresionant si acopera o buna parte din carcasa spate, dar este un mic truc la care producatorul a apelat, vrea sa credem ca Infinix Note 30i ar sta bine de tot si la acest capitol.

Difuzoare stereo tunate de JBL pe Infinix Note 30i

De fapt, exista o singura camera principala de 64MP, mai apare si un senzor de 2MP, insa probabil ca a fost pus acolo de forma! Nu apar tehnologii precum stabilizare optica sau zoom optic, dar poate este de inteles, pretul nu este deloc mare.

Mai departe, discutam putin si despre procesor, un Mediatek MT6769 Helio G85 (fabricat pe 12nm). Aparut in primavara anului 2020 si mai mult de 250.000 de puncte in AnTuTu nu poate obtine, chipset destul de modest.

Difuzoare stereo tunate de JBL pe Infinix Note 30i

Infinix Note 30i se lauda cu un display de 6.6 inch cu tehnologie AMOLED, 6.6 inch, refresh de 60Hz, protectie la stropi de apa prin certificarea IP53, Radio FM, WiFi, GPS, Bluetooth dar fara sa ofere conectivitate 5G. As spune ca atuurile sale sunt date de design, de difuzoare sau display!

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!