Connect with us

Daca utilizati aplicatia Digi Online pe un Smart TV cu sistem de operare Android si ati facut recent o actualizare, veti fi placut surprinsi de o noua functionalitate majora.

Aceasta functie inovatoare, numita Catch UP TV, va permite sa accesati continutul inregistrat pana la 5 zile in urma pentru o selectie de canale din aplicatie. Iata-le in tabelul de mai jos, sper ca acesta sa fie complet si sa nu ma fi inselat. Dar actualizati aplicatia pe televizor si vedeti daca voua va apar mai multe.

Daca navigati in sectiunea “Inregistrari” din meniul stanga al ecranului, veti gasi informatii despre perioada in care inregistrarile automate sunt disponibile si emisiunile pe care le puteti vizualiza din nou.

Funcția ofera utilizatorului posibilitatea de a viziona emisiuni difuzate deja pe diverse canale TV in ultimele zile, dar sa nu confundam cu posibilitatea ca noi sa ne inregistram propriile programe, nu exista asa ceva.

Digi Online primeste o noua caracteristica, Catch UP TV

Nr.Posturi TV
1Aleph News
2Boomerang
3Cartoon Network
4DaVinci
5Digi 24 HD
6Digi Animal World
7Digi Life
8Digi Sport 1
9Digi Sport 2
10Digi Sport 3
11Digi Sport 4
12Digi World
13Prima TV
14Realitatea Plus

Cu toate acestea, trebuie mentionat ca functia Catch UP TV nu este disponibila in aplicatia pentru Android, Windows sau Android Auto, desi Digi Online vine cu optiuni si pentru aceste platforme. Nu uitati sa actualizati aplicatia pe televizor inainte de a o testa!

Digi Online este o aplicatie dezvoltata de compania RCS & RDS, care ofera utilizatorilor acces la o gama variata de canale TV si radio direct pe dispozitivele lor mobile, inclusiv telefoane, tablete, Smart TV-uri si computere personale. Aceasta aplicatie este compatibila cu sistemele de operare Android si iOS si poate fi descarcata gratuit din magazinele Google Play si App Store.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!