Connect with us

Stiri despre telefoane

Netflix House, viitoarea retea de magazine fizice

Published

on

Esti pasionat de “Stranger Things” sau nu poti sa te saturi de “Squid Game”? Netflix are ceva interesant in pregatire pentru tine. Compania, care a schimbat complet modul in care vizionam continut video, se pregateste sa ne uimeasca din nou, de data asta cu magazine fizice.

Ce inseamna Netflix House? Conform unor detalii recent publicate de Bloomberg, Netflix planuieste sa lanseze o serie de magazine fizice sub numele de “Netflix House”.

Ideea din spatele acestui proiect este de a adanci experienta fanilor, aducand universul digital al serialelor si filmelor in realitate. In aceste locuri, poti nu doar sa cumperi suveniruri inspirate de serialele si filmele tale preferate, dar vei avea parte si de evenimente live, de experiente culinare si de trasee cu obstacole inspirate de “Squid Game”.

Advertisement

netflix house, posibil o noua retea de magazine fizice

Mai mult decat un shop obisnuit Netflix House nu se rezuma la un magazin cu produse promotionale. Acesta va oferi si experiente culinare tematice bazate pe emisiunile de gatit ale platformei. Asta inseamna ca ai la dispozitie o gama larga de optiuni culinare, de la mancare rapida la delicatese.

Unde si cand? Desi locatiile exacte nu au fost inca stabilite, se preconizeaza ca primele doua magazine Netflix House vor fi deschise in Statele Unite in anul 2025.

Nu e prima oara cand Netflix incearca sa se extinda in lumea fizica; au mai fost organizate evenimente si pop-up-uri pentru a celebra seriale ca “Stranger Things”. Ramane sa vedem ce va urma si mai ales, daca va urma asa ceva…

Advertisement

sursa

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des