baterie

DIGI majoreaza tarifele la telefonia mobila si TV

DIGI majoreaza tarifele la telefonia mobila si TV

DIGI majoreaza tarifele la telefonia mobila si TV, asta se va intampla incepand cu data de 01.03.2019 si la finalul anului trecut, chiar anticipam ca se va intampla asa ceva. Ne putem astepta ca si restul operatorilor sa procedeze la fel si sa anunte scumpiri in perioada urmatoare.

Incepand cu 2019, operatorii de telefonie mobila vor fi obligati sa plateasca o taxa de 3% din cifra de afaceri.

Desi majorarile de pret anuntate oficial de catre cei de la DIGI nu sunt puse in mod explicit pe seama OUG 114/2018 care a impus taxa pe lacomie, ne putem gandi ca au o oarecare legatura. De altfel, compania spune ca “Suntem în curs de evaluare a efectelor OUG 114/2018 asupra activităților noastre și vom adopta eventualele măsuri ce se vor impune.”

Tarife DIGI valabile incepand cu data de 01.03.2019 URBAN:

DIGI majoreaza tarifele la telefonia mobila si TV

Tarife DIGI valabile incepand cu data de 01.03.2019 RURAL:

DIGI majoreaza tarifele la telefonia mobila si TV

Intr-un comunicat de presa, cei de la DIGI spun ca:

  • Lucrăm constant la extinderea reţelei DigiMobil și la diversificarea serviciilor, oferind facilităţi precum VoLTE și VoWiFi sau trafic de date nelimitat, în reţeaua 4G.
  • Pentru a răspunde nevoii continue de dezvoltare și de creștere a calităţii serviciilor pe care vi le furnizăm, precum și pentru a reacţiona la creșterea continuă a costurilor pe care le suportăm, suntem nevoiţi să ajustăm tarifele. Astfel, de la 1 martie 2019, preţurile anumitor servicii furnizate de Digi | RCS & RDS se vor modifica. Chiar și după aceste modificări, preţurile serviciilor Digi vor continua să fie foarte atractive.

Oricum, in aceasta perioada, moneda unica europeana stabileste noi recorduri si atinge un nivel istoric, pentru a treia zi consecutiva cursul de referinta este de 4,6782 lei/euro. Automat, asta inseamna facturi mai mari la abonamentele de telefonie mobila care sunt facturate in euro. Deca se continua acest trend, ne asteptam si la scumpiri de preturi pentru produsele electrocasine, inclusiv telefoanele mobile.