Digi Mobil Ia Viteza In Curand

Digi Mobil Ia Viteza In Curand – Digi Mobil, rețeaua de telefonie mobila cu cele mai mici preturi de pe piață la abonamente a anunțat ca in curând cei ce sunt abonați vor avea parte de o viteza crescuta la traficul de internet pe mobil.

54fd978a682ccf3464666e42

Creşterea vitezelor la internet în reţeaua Digi Mobil ce permite viteze de descărcare de până la 21,6 Mbps şi de 5,8 Mbps pentru încărcare va fi disponibilă, în prima etapă, în oraşele: Constanţa şi staţiunile de pe litoralul românesc, Iaşi, Galaţi, Brăila, Piteşti, Arad, Drobeta Turnu Severin, Bacău şi Vaslui.

În a doua etapă, care se va încheia până la finalul lunii martie, creşterile de viteză vor fi accesibile şi în Bucureşti, Ilfov, Braşov, Cluj, Timişoara, Craiova, Oradea, Sibiu, Târgu Mureş, Baia Mare, Satu Mare, Râmnicu Vâlcea, Hunedoara, Ploieşti, Reşiţa, Slatina, Târgu Jiu.

Articolul continua dupa reclama:

Noile viteze de transfer de 21,6 Mbps pentru download şi 5,8 Mbps pentru upload sunt disponibile prin tehnologia 3G, atât în banda de frecvenţă de 2100 Mhz, cât şi în banda de 900 Mhz, pentru o accesibilitate şi o calitate cât mai bună a serviciilor de date mobile, în ariile acoperite de reţeaua proprie Digi Mobil.

Desi au anuntat aceasta crestere a vitezelor incapand cu luna martie, pentru moment, nu am observat nicio imbunatatire la download, cel putin in Bucuresti, probabil ca pana la finalul lunii sa se simta o imbunataire. Personal folosesc Digi Mobil de peste 1 an de zile impreuna cu un abonament de 2E unde am disponibili 3GB trafic de date si 200 de minute in orice retea.

Sigur te intereseaza si:

CITESTE SI:  Vernee Apollo X, detalii despre ecranul Sharp IGZO si reducere de pret
More from Cosmin

Plastic, sticla, metal sau piele pentru telefonul tau?

Primele telefoane au fost din plastic, apoi s-a facut trecerea la cele...
Citeste tot

2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *