Acasă Stiri Android Si Noutati D-Link D100 Pret, Specificatii si Pareri

D-Link D100 Pret, Specificatii si Pareri

0

D-Link D100 Pret, Specificatii si Pareri – D-Link D100 este prima tableta cu care producatorul de routere WiFi intra pe piata tabletelor Android. Se pare ce producatorii de diverse electronice se reprofileaza, D-Link nu este un caz singular daca ne amintim ca si Kodak sau Energizer au lansat recent sau au anuntat modele de telefoane cu Android.

4yjh D-Link D100 Pret, Specificatii si Pareri

foto

D-Link D100 este o tableta cu specificatii tehnice medii, o tableta cu ecran de 8″ si rezolutie 1024 x 768 pixeli, procesor quad core MediaTEK ce ruleaza la frecvente de pana la 1.3 GHz, 1GB RAM, 16 GB stocare interna, camera foto principala de 5MP si secundara de 2MP, Android 4.4 KitKat, 3G, WiFi, Bluetooth si acumulator de 4000 mAh.

Tableta costa pe piata din India aproximativ 200E.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here