Digi Mobil Optim 2 – Parere Personala

Digi Mobil Optim 2 – Inca de la inceput vreau sa va spun ca articolul nu este o reclama, el reflectand parerea mea personala despre acest tip de abonament pe care de altfel il si utilizez zilnic.  In ultima perioada pe diverse siteuri de specialitate am citit destule opinii care mai de care mai critice sau nu la adresa acestui tip de abonament.

Trebuie sa stiti ca daca stati in creierul muntilor sau in camp probabil nu veti avea semnal, insa daca locuiti intr-o zona in care ceilalti operatori de telefonie mobila nu au probleme cu semnalul, nici tu pe DIGI nu vei avea probleme. Am testat acest aspect pe “pielea mea” si in Buburesti si in alte zone si nu am avut probleme cu conexiunea in reteaua de voce sau in ce priveste traficul de date (internet)

Si cum este la moda in perioada asta sa vorbesti despre abonamentele DIGI ce par cel putin la prima vedere de nerefuzat, iata si opinia mea.

CITESTE SI:  Reduceri aparent chiar pe bune la iHunt.ro!

Personal folosesc un abonament Digi Mobil Optim 2 si beneficiez de 200 minute nationale si internationale  si 2GB internet.

1 Digi Mobil Optim 2 - Parere Personala

Semnalul la internet este HSDPA pe un Samsung Galaxy S3 si mai jos vedeti si un test de viteza in reteaua Digi Mobil, iar rezultatele sunt surprinzatoare, cel putin pentru viteza de download.

10.37 Mbps in download mi se pare o viteza super pentru o retea de telefonie mobila si nu am motive sa ma plang.

1 Digi Mobil Optim 2 - Parere Personala

 

3 Digi Mobil Optim 2 - Parere Personala

In caz ca nu stiai, DIGI a incheiat un parteneriat cu Vodafone si beneficiaza de acoperire la nivel national pentru serviciile de voce mobila prin Roaming National. Daca telefonul va indica faptul ca va aflati in Roaming, este normal.

Ca o concluzie, ma declar multumit de tarifele lor foarte bune, de viteza la internet si de semnalul retelei mobile.

3 COMMENTS

  1. Salut!
    Am si eu o intrebare referitoare la roaming-ul national. Cand vorbesti in roaming national se scade din minutele incluse sau esti taxat suplimentar?
    Merci!

  2. In roaming national minutele se scad din minutele incluse, tariful la depasirea minutelor incluse este acelasi in roaming national si in reteaua digi .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree