baterie

Hellbound este un nou hit marca Netflix, cate sezoane are

Hellbound este un nou hit marca Netflix, cate sezoane are

Hellbound este un serial aparut recent si pe Netflix Romania. Iata ca dupa La Casa De Papel si Squid Game, indragita platforma reuseste sa ne atraga atentia cu un alt titlu mega spectaculos. Si nu numai in Romania, sunt multe tari in care a intrat direct pe locul 1 in TOP.

Este tot un serial sud-coreean de ficțiune, de data aceasta aflat sub bagheta regizorului care ne-a adus si filmul “Ultimul tren catre Busan”. Serialul incepe violent si are actiune din plin, reuseste inca din primele minute sa-ti atraga atentia. Desigur, daca esti fan al filmelor seriale mai violente si nu neaparat americane.

Din senin, pe strazile din Seoul apar cateva creaturi care macelaresc un om si apoi dispar cu rapiditate. Apar politistii care incep sa faca cercetari si potrivit sectei “Noul Adevar”,  victima atacului brutal a fost blestemata și a ajuns in iad.

Hellbound este un nou hit marca Netflix, cate sezoane are

Episoadele 1-3 se concentreaza pe Jin Kyeong-hoon, un detectiv care investigheaza misterioasele intamplari, și pe Jeong Jin-soo, președintele sectei Noului Adevar. Episoadele 4-6 au loc 5 ani mai tarziu și il urmaresc pe Bae Young-jae, un regizor care este nevoit sa lupte cu faptul ca al sau copil este tras spre Iad. Nu va mai spun despre Hellbound, dar trebuie sa vedeti un trailer.

Hellbound – trailer oficial

Momentan, pe Netflix a aparut un sezon care are 8 episoade. Daca serialul va primi un feedback pozitiv si va fi de un real succes, probabil ca scenariul se va modifica si va face loc unor noi sezoane. Hellbound a inregistrat 44 milioane de vizionari în numai trei zile de la lansare și a ajuns pe primul loc in categoria Netflix TOP 10. Momentan, pe IMDB, serialul are 6.8/10.

Episodul pilot a avut premiera la Festivalul Internațional de Film de la Toronto 2021 și a devenit prima drama coreeana care a ajuns la acest festival. A fost lansat pe Netflix in data de 19 noiembrie 2021, devenit a doua zi cel mai vizionat serial Netflix din lume rausind chiar sa depaseasca Squid Game.