Connect with us

Stiri despre telefoane

DiGi Mobil scade tarifele incepand cu 1 ianuarie 2021 in roaming

Published

on

DiGi Mobil scade tarifele incepand cu 1 ianuarie 2021, insa este vorba despre apelurile primite în spațiul european și la traficul mobil efectuat in roaming.

Nici nu cred ca ne asteptam la tarife mai mici in Romania, deja au abonamente cu preturi foarte bune si teoretic, net 4G nelimitat. Deci, tarife mai avantajoase vom primi in cazul in care mergem in vacanta intr-o tara din UE si dorim sa efectuam apeluri telefonice sau sa consumam date mobile.

Astfel, tarifele pentru date mobile in UE si SEE  se reduce cu aproape 21%, de la 1,4 euro la 1,1 euro. Tariful pentru apeluri (voce) primite scade de la 1 ianuarie 2021 de la 0,0079 euro pe minut, pana la la 0,0076 euro/minut. Daca ne uitam si spre apelurile efectuate, observam ca tarifele raman neschimbate. Preturile sunt fara TVA.

Advertisement

Tarile care fac parte din SEE (Spatiul Economic European) sunt urmatoarele: Austria, Belgia, Bulgaria, Croaţia, Cipru, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franţa, Germania, Gibraltar, Grecia, Guadelupa, Guyana Franceză, Insulele Reunion, Irlanda, Islanda, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Malta, Marea Britanie, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia si Ungaria.

Daca ne indreptam atentia si spre Marea Britanie in conextul “Brexit”, aflam ca preturile vor ramane nemodificate pentru apelurile și datele mobile efectuate de abonații aflați in aceasta zona. Insa, in cazul in care autoritatile europene sau naționale vor face recomandari diferite, tarifele ar putea sa fie modificate (plus sau minus).

sursa foto

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des