Connect with us

Stiri despre telefoane

Xiaomi Mi 11 nu va avea un pret mare! Cat ar putea costa in Romania

Published

on

Xiaomi Mi 11 nu va avea un pret mare! Vedem si cat ar putea costa in Romania, este vorba de preturile posibile care au inceput sa fie prezente in mediul online.

Saptamana viitoare ar putea fi lansat primul flagship cu procesor Snapdragon 888 si pe el va scrie Xiaomi Mi 11. Aceasta informatie nu se opreste la stadiul de zvon, telefonul va fi prezentat in data de 28 dcembrie 2020.

Acest producator este recunoscut pentru faptul ca majoritatea telefoanelor sunt vandute la preturi sub concurenta, cel putin asta am observat pana acum. Este adevarat, pana nu de mult, Xiaomi nu era o companie prezenta oficial in Romania. Fac aceasta precizare ca urmare unui articol recent pe care l-am scris.

Advertisement

Revenind la telefonul din titlul articolului, se pare ca acesta va fi disponibil in cel putin 2 versiuni de memorie interna si memorie RAM, preturile urmand sa fie destul de bune in momentul lansarii oficiale. Ar fi vorba despre modelul standard si nu despre versiunea Mi 11 PRO!

Xiaomi Mi 11 cu 8GB RAM si 256GB stocare – 600 euro. Asta ar insemna in jur de 2900 lei. Insa, importat oficial, in magazinele de la noi din tara, ma astept sa poata fi cumparat contra unui pret de aproximativ 3300 lei, poate usor peste. Ar fi excelent si asa, este totusi un flagship cu procesor de top, unul pe care abia asteptam sa-l vedem la treaba.

Xiaomi Mi 11 cu 12GB RAM si 256GB stocare – 650 euro. 3150 lei pentru un SD 888 si 12GB RAM, destul de bine. Dar pretul pe care ei il vor anunta, nu cred ca se va “pupa” cu cel pe care magazinele online din Romania il vor afisa. Pentru aceasta versiune, cred ca vom vedea un pret de peste 3500 lei, dar sub 4000.

Advertisement

Sunt curios sa vad si ce diferente de preturi vor aparea intre importatorii oficiali si magazinele online mai mici.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des