Connect with us

Stiri despre telefoane

Telefon pliabil la numai 1600 lei, Escobar Fold 2, adica Galaxy Fold clona

Published

on

Telefon pliabil la numai 1600 lei, Escobar Fold 2, adica Galaxy Fold clona – Este cel mai ieftin telefon pliabil de pe piata si desi in titlu am spus “clona”, nu trebuie privit ca o replica obisnuita. Cand ne gandim la o clona, automat ne imaginam un telefon mobil cu un design aproape identic cu cel original, dar cu specificatii tehnice super slabe.

Noua versiune de Escobar Fold 2, este la baza un Galaxy Fold, dar cu un pret mult mai mic fata de original. In rest, interiorul este identic, la fel si exteriorul (cu mici exceptii).

Prima versiune, Escobar Fold 1, a aparut pe piata la inceputul lunii decembrie 2019 si avea la baza modelul Royole Flex Pai, originalul avand un pret de 1000 USD. Ambele modele sunt gandite de catre fratele lui Pablo, adica de Roberto Escobar.

Advertisement

Telefoanele au aparut in memoria lui Pablo Escobar, un celebru baron al drogurilor columbian, care la apogeul carierei sale detinea 80% din traficul de cocaina din SUA.

Noul Escobar Fold 2, este mult mai interesant. Nu mai are la origini un telefon pliabil chinezesc, de data aceasta discutam char despre un Samsung Galaxy Fold, acesta costa in Romania peste 9000 de lei!

Advertisement

Escobar.inc este platforma oficiala, telefonul deja a aparut acolo si costa numai 399 USD, un pret super, super bun pentru telefon mobil de acest gen.

Exteriorul a perimit o culoare aurie si asta poate parea un kitsch, cel putin pentru o parte dintre potentialii clienti. Dar conteaza mai mult interiorul si dotarile sunt super bune.

Procesor Qualcomm Snapdragon 855, 8GB memorie RAM, Android 10, 5 camere foto si acumulator de 4380 mAh. De departe, vedeta este ecranul pliabil. Ca sa fim si mai precisi, Escobar Fold 2 are doua ecrane.

Advertisement

Primul este un Dynamic AMOLED cu diagonala de 7.3″ si rezolutie  1536 x 2152 pixeli, HDR10+, 362 ppi si un body ratio de 86%. Apoi, mai exista un display cu o diagonala de 6 inch si rezolutie 720 x 1680 pixeli.

Dar deja stim toate acestea, in interior este totusi un Samsung Galaxy Fold. Escobar Fold 2 poate fi deja cumparat, este disponibil daca intrati pe escobarinc.com.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
2 Comments

2 Comments

  1. jan

    februarie 4, 2020 at 15:37

    in curand or sa se faca telefoane in memoria lui dinca. trist

  2. Cosmin

    februarie 4, 2020 at 15:58

    ;))))

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des