Acasă Stiri Android Si Noutati Digi Mobil se extinde in Bucuresti si Timisoara, acoperire 3G la 98%

Digi Mobil se extinde in Bucuresti si Timisoara, acoperire 3G la 98%

4

Veste buna pentru abonatii Digi Mobil dar si pentru cei ce doresc sa se aboneze la aceasta retea de telefonie mobila cunoscuta in primul rand pentru preturile destul de mici practicate, incepand cu luna martie 2016 RCS & RDS anunta ca reteaua proprie 3G Digi Mobil acoperă peste 98% din suprafața Bucurestiului, precum și a județului Ilfov, la nivel de semnal exterior.

Reteaua 3G Digi Mobil este dezvoltată în benzile de 900 Mhz şi 2.100 Mhz si este completată de reteaua 4G cu o acoperire de 89% în Bucureşti și 30% în Ilfov, la nivel de semnal exterior.

Totodată, acoperirea de tip exterior a reţelei 3G Digi Mobil a crescut în perioada 2015-2016 cu 10% ajungând la peste 94% din populaţie la nivelul țării. Astfel, începând de astăzi, în zonele menţionate nu va mai fi disponibil roamingul naţional şi, pentru a beneficia de reţeaua Digi Mobil, clienţii companiei trebuie să selecteze reţeaua 3G pe modul automat din meniul telefonului. Reţeaua Digi Mobil, atât 3G cât şi 4G, este într-un proces continuu de extindere, atât în mediul urban cât și rural, astfel încât aria de acoperire și experiența de utilizare ale serviciului Digi Mobil pentru voce și date mobile să fie îmbunatățite constant. sursa

digi4 Digi Mobil se extinde in Bucuresti si Timisoara, acoperire 3G la 98%

Cat despre reteaua Digi Mobil 4G, aici lucrurile nu stau chiar foarte bine cand vine vorba de semnal, 4G avem cu o acoperire de 89% în Bucureşti și 30% în Ilfov, insa la nivel de semnal exterior.

De altfel, chiar in luna decembrie 2015 povesteam pe larg intr-un articol despre zonele cu acoperire DiGi Mobil, atat 3G cat si 4G si analizam diferite zone ale tarii si cum se prezinta Digi la nivel de acoperire pentru marile orase cand vine vorba strict de semnalul 4G, curios ca litoralul si Valea Prahovei stau totusi excelent la acoperirea 4G.

harta-acoperire-3g Digi Mobil se extinde in Bucuresti si Timisoara, acoperire 3G la 98%

Puteti citi acel articol AICI.

4 COMENTARII

  1. Puțin dai, puțin ai! Când merg la țară, undeva pe lângă Titu, adică aproximativ 60 km de București, nema…! Nu dobândă, ca în reclamă, ci nema semnal! Despre net, nici nu poate fi vb! Noroc ca mai am ab și la altă firmă de telefonie și deplasările sunt de scurtă durată!

  2. culmea,de cand cu atata acoperire…am un net de rahat de la ei,si asta fix in Timisoara…nici nu vreau sa ma gandesc daca ies pe coclauri…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here