Acasă Stiri Android Si Noutati Digi Mobil ar trebui sa fie mai atenti cu ofertele in 2019

Digi Mobil ar trebui sa fie mai atenti cu ofertele in 2019

8

Despre Digi Mobil, numai de bine, toate pana intr-un anumit punct. Am prezentat de multe ori ofertele lor pe site, i-am laudat atunci cand a fost cazul. Insa, nu toate sunt aspectele sunt roz de fiecare data.

Au abonamnete mici cu multe beneficii incluse, poate cea mai buna oferta cand vinde vorba de telefonie mobila. Da, exista si probleme cu acoperirea, insa nu despre asta este vorba in acest articol. Discutam acum despre ofertele operatorului mobil Digi Mobil, mai exact, despre telefoanele mobile care se vand la pachet cu un telefon mobil.

Spre exemplu, sa ne uitam cu atentie la oferta aferenta modelului HUAWEI P SMART 2019, un telefon proaspat lansat si cu specificatii tehnice foarte bune pentru pretul afisat. Problema este ca in magazine, fara abonament (la liber), telefonul poate fi cumparat contra sumei de 999 lei. Pareri legate de Huawei P Smart (2019).

Mai mult, observam ca telefonul poate fi cumparat de la eMag si in 24 de rate, fara dobanda. 24 de rate/2 ani.

Ne uitam acum la oferta Digi Mobil, oferta pentru fix acelasi model de telefon, aceleasi specificatii tehnice. Acolo scrie clar, este vorba despre Huawei P Smart 2019, abonament pentru 24 de luni (2 ani), pret tot 999 lei.

Indiferent de abonamentul selectat, pretul nu scade deloc, asa cum ar fi normal. Care ar fi avantajul in acest caz? De ce nu am cumpara telefonul la liber la acelasi pret si de ce ne-am lega la cap cu un abonament pe 2 ani de zile, chiar daca sunt abonamente ieftine? Parca telefoanele care se vindeau impreuna cu un abonament erau mai ieftine….Problema apare pentru aproape toate modelele vandute de Digi Mobil.

8 COMENTARII

  1. Digi Mobil, are oferte destul de ok…. insa la capitolul “acoperire nationala SEMNAL” este efectiv -VARZA- !!! Au nevoe de investitii puternice, si sunt convins ca de o vor face, au sanse mari sa DETRONEZE ASA ZISELE RETELE NR 1 ORINGI, VODAFON, TELEKOM.

  2. Pai abonamentele la ei sunt asa ieftine comparate cu cele de la alti operatori, probabil nu mai au de unde sa faca reduceri la telefon, de acea pretul e cel al pietiei. Spre exemplu daca luam oferta de la Vodafone in care acest telefon costa 10 Euro + 15 Euro pe luna x 24 luni = 370 Euro.
    Revenind la Digi unde cel mai scump abonament 5 Euro x 24 luni = 120 Euro + 210 Euro( telefonul ) = 320 Euro deci un minus de ( 40 Euro fata de Vodafone )

  3. Si lipsa semnalului ? Nu mai vorbim de Internet(aproape inexistent )în zonele cu semnal mai slab.Abonament doar si doar pentru oraș si aici cu unele excepții.Un exemplu ar fi în Dedeman semnal foarte slab .

  4. La digi cel mai ok este sa ai tu telefon deoarece faci contract doar pe12 LUNI , nu iti place cum functioneaza reteaua pe partea de date reziliezi .Ptr Costel da la Telekom exista la reinnoire contract posibilitate sa primesti un telefon mobil nou intra pe my account si vezi . daca suni 1234 si zici ca vrei sa pleci in alta retea ai sanse mai mari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here