baterie

Digi Mobil ar trebui sa fie mai atenti cu ofertele in 2019

Digi Mobil ar trebui sa fie mai atenti cu ofertele in 2019

Despre Digi Mobil, numai de bine, toate pana intr-un anumit punct. Am prezentat de multe ori ofertele lor pe site, i-am laudat atunci cand a fost cazul. Insa, nu toate sunt aspectele sunt roz de fiecare data.

Au abonamnete mici cu multe beneficii incluse, poate cea mai buna oferta cand vinde vorba de telefonie mobila. Da, exista si probleme cu acoperirea, insa nu despre asta este vorba in acest articol. Discutam acum despre ofertele operatorului mobil Digi Mobil, mai exact, despre telefoanele mobile care se vand la pachet cu un telefon mobil.

Spre exemplu, sa ne uitam cu atentie la oferta aferenta modelului HUAWEI P SMART 2019, un telefon proaspat lansat si cu specificatii tehnice foarte bune pentru pretul afisat. Problema este ca in magazine, fara abonament (la liber), telefonul poate fi cumparat contra sumei de 999 lei. Pareri legate de Huawei P Smart (2019).

Mai mult, observam ca telefonul poate fi cumparat de la eMag si in 24 de rate, fara dobanda. 24 de rate/2 ani.

Digi Mobil ar trebui sa fie mai atenti cu ofertele in 2019

Ne uitam acum la oferta Digi Mobil, oferta pentru fix acelasi model de telefon, aceleasi specificatii tehnice. Acolo scrie clar, este vorba despre Huawei P Smart 2019, abonament pentru 24 de luni (2 ani), pret tot 999 lei.

Digi Mobil ar trebui sa fie mai atenti cu ofertele in 2019

Indiferent de abonamentul selectat, pretul nu scade deloc, asa cum ar fi normal. Care ar fi avantajul in acest caz? De ce nu am cumpara telefonul la liber la acelasi pret si de ce ne-am lega la cap cu un abonament pe 2 ani de zile, chiar daca sunt abonamente ieftine? Parca telefoanele care se vindeau impreuna cu un abonament erau mai ieftine….Problema apare pentru aproape toate modelele vandute de Digi Mobil.