Connect with us

Stiri despre telefoane

Apare un nou brand, posibil si telefoane noi, CMF by Nothing

Published

on

Apare un nou brand, posibil si telefoane noi – dar pentru moment, se pregateste lansarea unui smartwatch si a unei perechi de casti. Practic, este vorba despre o divizie (sau sub-brand) a companiei Nothing, cea care a lansat pana acum 2 telefoane mobile.

Noua companie se numeste CMF by Nothing si produsele pe care le va lansa vor fi unele accesibile. Probabil ca vor sa separe compania “mama” sau vor sa o pastreze pentru lansari premium, cele mai accesibile urmand a fi comercializate sub noua denumire.

Nu inteleg de ce au ales aceasta strategie, discutam totusi despre o companie care este la inceput de drum si primele produse au fost lansate acum 1 an de zile. Iata ca nu a trecut mult timp pana cand s-au decis ca mai este loc de inca o companie sub umbrela lor.

Advertisement

Apare un nou brand, posibil si telefoane noi, CMF by Nothing

Insa, pe de alta parte, trebuie sa nu uitam ca majoritatea producatorilor procedeaza in acest fel, Samsung facand exceptie.

Conform spuselor lui Carl Pei, acest brand nou va fi mai accesibil din punct de vedere al pretului, avand ca scop oferirea de designuri de durata la preturi foarte bune, impreuna cu o calitate pe care o considera a fi rara in segmentul sau de pret.

Advertisement

Primele doua produse pe care le va lansa mai tarziu in acest an vor fi un ceas inteligent si o pereche de casti. Ambasadori ai filosofiei centrate pe design, aceste produse vor functiona foarte bine, beneficiind de aceeasi atentie pentru experienta utilizatorului.

Apare un nou brand, posibil si telefoane noi, CMF by Nothing

Carl Pei este un antreprenor suedez de origine chineza cunoscut mai ales pentru rolul sau de cofondator al OnePlus (intre timp a plecat de acolo).

Nothing” este o companie de tehnologie cu sediul in Londra, Marea Britanie (tot Made in China scrie pe produse). A fost lansata in 2021 de catre unul dintre cofondatorii OnePlus, un brand de succes in lumea telefoanelor mobile.

Advertisement

sursa

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171