baterie

Xiaomi Mi 11 Ultra ar putea fi cel mai bun telefon de pana acum

Xiaomi Mi 11 Ultra ar putea fi cel mai bun telefon de pana acum

Xiaomi Mi 11 Ultra ar putea fi cel mai bun telefon de pana acum, asta cel putin la nivel de camera. Nu spun ca va fi cel mai dotat, ca va avea cei mai multi senzori sau cele mai bune certificari, insa senzorul principal va fi cel mai mare integrat pana acum in interiorul unui smartphone.

Cel mai mare ca dimensiuni, nu ca nr. de MP. Nu uitati ca nu conteaza cati MP are camera unui telefon. Spre exemplu, unul de 13MP poate face poze mai calitative in comparatie cu o camera de 64MP. Conteaza extrem de mult dimensiunea fizica a acestui senzor di Mi 11 Ultra ar urma sa fie un campion.

Rezolutie de 50MP cea principala, urmata de 48MP ultrawide si 48MP periscop, camera aceasta fiind capabila de zoom optic 5X sau digital de 120X. Observati si dimensiunile mari ale acestui setup si un mic display ce va fi integrat langa senzori.

Xiaomi Mi 11 Ultra ar putea fi cel mai bun telefon de pana acum

Telefonul acesta este aproape de lansare si deja a primit aproape toate certificarile de care are nevoie. Ansamblul hardware va fi unul de lux, nu putea lipsi procesorul Snapdragon 888 si cu siguranta, memorie RAM cat mai multa.

Xiaomi Mi 11 Ultra ar putea fi cel mai bun telefon de pana acum

Avand in vedere ca va purta numele de Ultra, Xiaomi pare ca nu lasa niciun aspect mai putin interesant. Astfel, ecranul va fi unul cu rezolutie WQHD (Wide Quad HD) 2560 x 1440 pixeli, rata de refresh 120Hz, un AMOLED cu o diagonala cat se poate de generoasa, adica 6.81 inch.

Lista dotarilor continua cu o certificare IP68, dar si cu incarcare wireless, dotari pe care pana de curand telefoanele Xiaomi nu prea le aveau. Acumulator cu o capacitate de 5000 mAh si incarcare la 67w, identic si pentru incarcarea wireless, difuzoarele stereo nu vor lipsi. Asteptam lansarea oficiala, preturile si lista completa de dotari.