Connect with us

Daca sunteti utilizatori ai aplicatiei Digi Online pe Smart TV cu Android si ati actualizat aplicatia, este posibil ca deja sa fi observat o schimbare majora. Optiunea noua se numeste Catch UP TV si este chiar interesanta, aceasta iti ofera posibilitatea de a vedea continutul inregistrat cu pana la 5 zile in urma, dar numai pentru o parte a canalelor incluse in aplicatie.

Din pacate, caracteristica nu se aplica aplicatiei pentru Android, Windows, nici nu se poate pune problema in cazul celei pentru Android Auto, Digi Online avand si asa ceva. Daca veti apasa pe sectiunea “inregistrari” din partea stanga a ecranului, veti observa ca apare perioada in care inregistrarile automate sunt disponibile si emisiunile pe care le puteti revedea.

Digi Online primeste o noua functie pentru aplicatia de Smart TV

Sunt 14 posturi TV incluse, Aleph News, Boomerang, Cartoon Network, DaVinci, Digi 24 HD, Digi Animal World, Digi Life, Digi Sport 1, Digi Sport 2, Digi Sport 3, Digi Sport 4, Digi World, Prima TV si Realitatea Plus.

Digi Online este o aplicatie dezvoltata de compania RCS & RDS, care permite utilizatorilor sa acceseze o varietate de canale TV si radio, direct pe dispozitivele lor mobile, precum telefoane, tablete, Smart TV, dar si pe PC. Aplicatia este compatibila cu sistemele de operare Android si iOS si poate fi descarcata gratuit din Google Play Store sau App Store.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!