Connect with us

Sweet TV este o platforma destul de noua pe piata din Romania si in linii mari, este identica cu Digi Online. Dar parca are o interfata mai moderna, continut mai mult si pare mai fresh. Exista insa si dezavantaje, trebuie sa ne uitam in primul rand la pret. Daca Digi este gratuit, Sweet are gratuitate numai primele 15 zile, apoi va trebui sa platim 33 de lei pe luna.

Interesant este ca platforma vine din Ucraina, acolo a fost dezvoltata. Intre timp, par sa-si fi mutat sediul in Slovacia. Exista varietate de continut media, precum filme, seriale, emisiuni TV, canale de televiziune si evenimente sportive.  Dar pe noi ne intereseaza in primul rand canalele din Romania si DA, exista asa ceva, chiar multe.

33 de lei pe luna, pare o suma mai mare in comparatie cu cea pe care o platim unui distribuitor prin cablu, dar retinem ca aceasta platforma poate fi folosita pe SMART TV, Android, iOS, Windows, etc. ne lasa sa vedem chiar si PRO TV, asa ceva nu exista in oferta concurentilor.

Gata cu Digi Online? A aparut SweetTV cu canale din Romania

Ce posturi TV sunt in oferta Sweet TV

Putem vedea online urmatoarele canale romanesti: : PROTV HD, Kanal D, ACASA HD, PRO CINEMA HD, ACASA GOLD HD, Kanal D 2, Emi TV HD, Inedit TV, Metropola TV HD, National TV, A7 HD, PRO ARENA HD, Discovery Channel HD, Eurosport 1 HD, Eurosport 2 HD, Disney Channel, Disney Jr, Cartoonito, MINIMAX, Baby TV.

Euronews, Cinethronix, BBC World News, CNN HD, HGTV HD, Crime&Investigation, AXN HD, Discovery Science HD, DTX HD, Kiss TV, Magic TV, Rock TV, Favorit TV, Antena 3 HD, DIGI 24 HD, Realitatea Plus HD, Exploris HD, NCN, TLC HD, Trinitas TV, Alfa si Omega, Canal 33 HD, Etno TV HD, Cartoon Network HD, Romania TV și TVP World HD.

Gata cu Digi Online? A aparut SweetTV cu canale din Romania

Mai mult, exista o colectie intreaga de filme artistice sau de animatie, sunt titluri cunoscute si impartite pe categorii, inclusiv documentare. Pare a fi o aplicatie ok, un mix intre TV Online si platforme precum HBO, Disney+ sau Netflix. Dar pentru multi, Digi Online ramane regele, asa si este!

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!

11 Comments

11 Comments

 1. Aurelia

  aprilie 24, 2023 at 07:34

  Digi online e gratis pentru mine că sunt abonată la Digi cu cablu și net. De ce aș da bani pe ceva pe care eu nu plătesc în plus? Voi rămâne la Digi indiferent de ce prostii vor m-ai apărea pe piață.

 2. Marius

  aprilie 24, 2023 at 12:34

  Rds.live este gratuit

  • Poli

   aprilie 24, 2023 at 18:41

   Aceștia au licență de retransmisie sau sunt un fel de Spice TV?
   Nu am chef în a investi într-o aplicație care în 6 luni dispare.

 3. Anonim

  aprilie 24, 2023 at 19:50

  Publicitatea… No coment

  • Cosmin

   aprilie 24, 2023 at 21:38

   Daca era reclama, clar nu scriam ca Digi ramane regele…logic 😉

 4. Dana

  aprilie 24, 2023 at 20:49

  Ajutam Ucraina ,că le am dat destul

 5. Marian

  aprilie 25, 2023 at 13:20

  Pentru mine e important daca e accesibila și din afara României, spațiul UE să zicem

  • Nicu

   aprilie 25, 2023 at 16:01

   Exact asta e interesant..merge și din afara țării?

  • Revolt

   aprilie 26, 2023 at 08:15

   Exact. DigiOnline este un mare .uf in afara tarii, inutilizabil. Ce nemernici

 6. Ionut

  aprilie 25, 2023 at 18:57

  Se misca impecabil aplicatia, momentan cam scumpicel servicici-ul,cam putine canale(cel putin nu e niciunul unde poti vedea formula 1:)) ,si un mare minus daca vrei sa vezi un film foarte recent ,platesti separat si o suma considerabila chiar.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *