Acasă Stiri Android Si Noutati Digi Storage, cloud ieftin, 50 GB pentru 3 lei si 100 GB...

Digi Storage, cloud ieftin, 50 GB pentru 3 lei si 100 GB pentru 6 lei

4

Digi Storage, cloud ieftin, 50 GB pentru 3 lei si 100 GB pentru 6 lei, preturile sunt si mai mici dar le-am rotunjit eu in plus putin. Dupa ce ieri multi si-ai pierdut site-urile si implicit sute de mii de euro din cauza celor de la namebox.ro, m-am gandit sa caut sa-mi extind platformele de stocare pe care tin fisierele backup ale acestui site dar si restul de fisiere firmware disponibile pe androidro.ro, asa am ales Digi Storage, o platforma ieftina si cu interfata ok. Nu este o noutate, insa este bine de stiut!

Poate parea a reclama acest articol dar nu este, desigur ca alternative ieftine sunt, poate chiar gratuite. Nu uitati ca va puteti face cate conturi de Google vreti si pentru fiecare aveti 15 GB in cloud. Insa, pentru mine este putin mai complicat, aveam nevoie de ceva mai mult si ma avantajeaza ca pot plati lunar direct pe factura de TV si cablu.

Se subantelege ca pentru asta trebuie sa ai servicii de la Digi, configurarea contului Digi Storage se face rapid, am sa va arat cum sa faceti asta in cazul in care sunteti interesati.

-Pentru inceput, trebuie sa intrati pe http://digistorage.rcs-rds.ro/ si sa apesi pe “Vreau Digi Storage”:

-In plus, daca esti abonatul lor pentru cateva servicii, ai si cloud gratis:

“Daca esti abonat la Fiberlink 500 sau Fiberlink 1000, beneficiezi de 20 GB spatiu de stocare gratuit.
Pentru alte abonamente de internet fix, poti opta pentru cel putin 50 GB cu 3 lei lunar (TVA inclus).

Iti faci un cont Digi Storage in contul tau de client:

 • – intri in contul de client
 • – accesezi Administrare/Alte servicii/Digi Storage
 • – setezi user-ul si parola cu care te vei loga ulterior in aplicatie
 • – vei primi e-mail cu solicitarea confirmarii finalizarii contului de acces
 • – confirmi crearea contului
 • – te loghezi in aplicatie cu userul si parola contului creat
 • Daca nu ai un cont de client Digi, il poti face chiar acum, cu datele tale de indentificare (nr. contract, factura, etc.).

Iti poti crea un al doilea cont, pentru alt utilizator. Poti descarca aplicatia si pe smartphone si tableta (Android, iOS sau orice browser).”

-Intra in contul tau de client Digi si in partea dreapta va trebui sa apesi pe “Administrare Servicii”, de acolo vei alege “Digi Storage”

Digi Storage

Acolo iti faci rapid cont si te loghezi apoi in platforma de administrare, este bine de stiut ca acest serviciu se integreaza si cu Dropbox, Google Drive, Amazon Cloud Drive si One Drive, preturile sunt urmatoarele:

 • 50 GB – 2.9 lei/luna
 • 100 GB – 5.8 lei/luna
 • 150 GB – 8.7lei/luna
 • 300 GB – 14.5lei/luna
 • 1TB – 29lei/luna

Platforma de administrare este simpla si usor de folosit, ai acces direct la alte medii cloud sau poti sa asociezi un PC, poti schimba limba, poti vedea cat spatiu ai folosit si cat a mai ramas, poti descarca si aplicatiile dedicate pentru Android sau IOS, etc:

Digi Storage

Mai multe nu ar mai fi de zis, este o platforma ok si acesibila, insa nu am idee daca functioneaza in cazul in care nu esti deja client Digi, TV, internat sau mobil!

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

4 COMENTARII

 1. Wow nu am știu, mulțumesc de info, deja Google drive e gâtui, vreau să știu dacă face upload automat la poze de pe telefon? Cum face photos de la Google?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here