DISTRIBUIȚI

Telefonul meu are suport OTG? Afla rapid prin aplicatia gratuita din Google Play, aceasta se instaleaza rapid pe telefon si iti spune daca telefonul tau are si asa ceva, aplicatia se numeste USB OTG Tester si este foarte simplu de folosit.

Ce inseamna OTG? Prin intermediul unui cablu OTG poti conecta o gramada de periferice la telefon, inclusiv o tastatura USB, un mouse, stik de memorie, HDD extern si asa mai departe. Este logic ca va trebuie si un cablu special, la un capat va avea mufa pe care o veti introduce in portul telefonului, la celalat capat va avea un slot USB de dimensiuni normale la care veti atasa perifericele de care aminteam ceva mai sus.

CITESTE SI:  Instalare aplicatia de camera si galerie HTC 10 pe orice telefon

4444dff

Aceste cabluri nu costa deloc mult si se gasesc mai peste tot, este bine sa aveti unul aruncat printr-un sertar, puteti salva memorie interna in cazul in care doriti sa vedeti un film, sa ascultati muzica sau atunci cand aveti nevoie de mai multe fisiere si nu este cazul sa incarcati memoria interna a telefonului.

Articolul continua dupa reclama:

wd

Mare lucru nu ar fi de spus despre aplicatia USB OTG Tester, o descarcati de AICI, o instalati pe telefon, ignorati sau inchideti reclamele (apasand acel X din colt) inevitabile si apoi apasati pe butonul “Perform OTG Test”. Daca pe ecranul telefonului va apare mesajul “Your mobile support OTG”, este perfect! Iata si interfata aplicatiei:

Telefonul meu are suport OTG

8 COMENTARII

  1. Si nu cumperi stickul degeaba …ca are si usb si microusb…
    De obicei in 2017 te uiti ce fel de stick cumperi …sa aibe de toate.
    Cred ca mai bine de 1/4 di playstore sunt asa sa fie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here