Connect with us

Stiri despre telefoane

Un mid-range Samsung primeste Android 14 si OneUI 6

Published

on

Un mid-range Samsung primeste Android 14 si OneUI 6 in format beta, asta inseamna ca nu ar fi chiar indicat sa fie instalat pe telefonul principal, cel pe care-l utilizam zi de zi. Dar acest producator se misca cel mai bine cand vine vorba despre actualizari si ma astept ca variantele stabile sa soseasca in curand.

Este interesant ca aceasta actualizare importanta soseste pe un telefon care nu este considrat a fi de top, este vorba despre Samsung Galaxy A54, un mid-range de lux.

Daca esti interesat, poti sa te alaturi programului beta pentru One UI 6 utilizand aplicatia Samsung Members si dupa aprobare, poti instala navigand in setarile telefonului si alegand optiunea de actualizare software.

Advertisement

Momentan, cei din Coreea de Sud se bucura de update, dar nu va mai trece mult pana cand va sosi international. Sunt unele surse foarte bune din care poate fi descarcat si instalat manual, ma refer la sammobile.com.

De acolo puteti face download si puteti instala orice varianta de Android mai veche sau mai noua si pentru orice telefon sub acest brand, exista inclusiv tutoriale pas cu pas.

Asa am procedat in trecut, atunci cand la noi in tara inca nu venise un update major, dar am tinut neaparat sa-l instalez. Desigur, sunt necesare si cateva cunostinte, nu poti descarca si introduce in telefonul tau orice, trebuie sa tii cont de versiunea exacta a telefonului tau, etc.

Advertisement

In fine, ma astept ca lune aceasta sau cel tarziu in octombrie, toate modelele seriei Galaxy S sa primeasca 14. S21, S22 si S23, inclusiv Plus si Ultra.

Apoi, si cele de mijloc precum A72, A13, A34, A73, A53, A24, A52, A14, A33, A04s dar si M54, M53 5G, M33 5G, M23, F54, F23 sau F14 5G. Plus modelele de pliabile incepand cu Fold 3 si Flip 3, dar si o serie de tablete. Retineti ca Samsung este printre producatorii care ofera cele mai multe update-uri majore pentru telefoanele selectate.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des