Acasă Stiri Android Si Noutati Diverse piese de schimb pentru Allview Viper E

Diverse piese de schimb pentru Allview Viper E

0

Diverse piese de schimb pentru Allview Viper E – Viper E este oarecum mezinul familiei Viper de la Allview, un telefon cu un ecran de 4.5 “, procesor quad core tactat la 1.3 GHz, 1GB RAM si 8 GB spatiu de stocare interna. Cam astea ar fi pe scurt principalele caracteristici ale telefonului Allview Viper E si in urmatoarele randuri va voi spune cateva despre piesele de schimb pentru el dar si pentru restul gamei de telefoane de la Allview.

Si spun pentru intreaga gama de produse Viper deoarece am sa va arat de unde puteti cumpara diverse piese de schimb – de la baterii si pana la LCD, touchscreen digitizer geam,  sticla, sau diverse alte piese, asta in conditiile in care ati avut ghinionul si ati spart ecranul sau bateria telefonului da semne de oboseala.

rytfdx

De exemplu, un touchscreen digitizer geam sticla Allview V1 Viper E original nu va costa o avere dar este bine sa stiti de unde sa-l achizitionati la nevoie, valabil s si in cazul unei baterii originale pentru Viper E, la cel mai mic pret sau pentru restul pieselor de schimb marca Allview.

In cazul in care dati de o mica belea si ati sparte ecranul telefonului sau pur si simplu s-a zgariat si a devenit inestetic, stiti acum de unde puteti achizitiona cu incredere piese pentru acest model de telefon sau pentru restul modelelor din familia Allview, fie ele tablete sau telefoane mobile. In cazul in care doriti sa vedeti oferta pentru piese de schimb iPhone 6, o puteti face AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here