Root pe tableta Allview Viva H7 Xtreme

135

Root pe tableta Allview Viva H7 Xtreme – Allview H7 Xtreme este cu siguranta cea mai dotata si potenta tableta sub brand romanesc si ma refer aici la modelele de 7″, printre dotari avand un ecran impresionant pentru o tableta – IPS OGS LTPS JDI, 1920×1200 pixeli, procesor octa core si 2GB memorie RAM. Daca va numarati printre posesorii acestei tablete si vreti sa-i faceti root, urmati tutorialul e mai jos:

Trebuie sa stiti ca este posibila pierderea garantiei, motiv pentru care urmati tutorialul pe propria raspundere. Bateria tabletei trebuie sa fie incarcata minim 50% si optiunea USB Debugging activata. Retineti ca in cazul in care nu detineti suficiente cunostinte in acest domeniu, va recomand a va limita la instalarea de aplicatii ce necesita root sau la stergerea celor inutile. Nu va recomand sa modificati fisierul buid.prop fara un backup in prealabil sau sa interveniti asupra altor fisiere de sistem.

-Descarcati pe calculator programul cu care veti face root si instalati-l pe computer. Descarca

-Activati pe tableta USB Debugging (meniu-setari-optiuni dezvoltator) si cu tableta pornita, introduceti cablul USB conectat in prealabil la calculator. De recomandat sa nu folositi un prelungitor USB sau un HUB atunci cand faceti root! Introduceti direct cablul tableta-calculator.

-Lansati pe computer aplicatia si va trebui sa vedeti imaginea de mai jos daca totul este ok si tableta a fost recunoscuta:

rtfdx Root pe tableta Allview Viva H7 Xtreme
-In coltul din stanga-jos al aplicatiei Kingo Root va trebui sa scrie “connected”. Apasati apoi butonul root si asteptati ca tableta sa se rooteze. Pana atunci, veti vedea imaginile de mai jos:

7654redx Root pe tableta Allview Viva H7 Xtreme

-La final, veti fi instiintati ca tableta s-a rootat. Puteti verifica asta in meniul tabletei, cautand aplicatia SuperSU sau SuperUser ce a fost instalata automat. Puteti face update ulterior acestei aplicatii din Google Play. Tot cu ajutorul acestei aplicatii ce se instaleaza automat pe tableta si ce va da drepturi de administrator puteti face si unroot.

1234ytgfc54 Root pe tableta Allview Viva H7 Xtreme

2 COMENTARII

  1. ajutama te rog cosmoij cu un firmware allview h7 extreme , am gasit o arhiva pe net dar este corupta la dezarhivare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord