Doogee MIX, copie pe fata a telefonului Xiaomi Mi Mix, cel putin asta reiese din imaginea oficiala prezentata de aceasta companie si este clar ca avem o replica, cel putin puteau gasi un nume mai inspirat!

Nu este o problema, in China se cloneaza de la ceasuri si pantofi sport pana la telefoane mobile si rochii de mireasa, masuri drastice nu prea am auzit sa fie luate. Samsung se judeca cu Apple si lista exemplelor poate continua, insa niciun mare producator nu face absolut nimic in legatura cu produsele care sunt copiate 1:1, ma refer aici in special la telefoanele mobile.

Asa cum spuneam si la inceput, Doogee MIX copiaza direct designul lui Xiaomi Mi Mix, observ ca si maginea de fundal a ramas neschimbata! Daca in materie de design nu ar fi prea multe de spus, macar imaginea de fundal putea fi schimbata….Partea frontala este aproape identica, cel putin cat putem vedea din ea, in spate observam doua camere principale si cam atat in materie de specificatii tehnice.

CITESTE SI:  (P) LEAGOO CARE - service in Europa pentru telefoanele mobile

Cei de la Doogee nu au oferit detalii legate de pretul acestui smartphone, dotari si versiuni. Cu toate astea, vedem in imaginile “scapate” pe internet un telefon ce pare a avea o diagonala mare, posibil 6″, un senzor de amprente frontal integrat in butonul home, partea din spate este posibil sa fie fabricata din sticla. Daca ar fi asa, neaparat ar trebui sa aiba si sticla de protectie de tip Gorning Gorilla Glass.

Doogee MIX, copie pe fata a telefonului Xiaomi Mi Mix

Vedem mai jos si imaginea oficiala oferita chiar de catre compania Doogee, telefonul se va lansa in cadrul expozitiei “AsiaWorld” ce va avea loc in perioada 19-21 aprilie 2017.

Doogee MIX, copie pe fata a telefonului Xiaomi Mi Mix

Doogee MIX pare a fi un telefon extrem de atragator si cu un design de exceptie, ramane de vazut la ce pret va fi el lansat si acest detaliu este unul foarte important!

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord