Huawei P10, pleaca Smiley si vine INNA ca ambasador, de parca asta ar conta sau ar impulsiona vanzarile…In data de 19 iunie 2016 scriam alt articol in care spuneam ca Smiley a devenit ambasador Huawei in Romania si atunci promova probabil Huawei P9, personal in afara de acel anunt eu nu am mai vazut vreo legatura intre Smiley si Huawei…

Probabil ca asta se va intampla si in acest caz, INNA devine imaginea telefonului Huawei P10, posibil sa vedem cateva bannere pe la concertele ei si probabil reclame la TV, veste buna pentru cine vrea sa o vada pe aceasta “cantareata” cu un P10 in mana.

“Puțină lume știe că sunt pasionată de fotografie și că este unul din hobby-urile care mă relaxează cel mai mult. Auzisem de P9 și chiar am fost curioasă să îl testez, tocmai de aceea, când am primit provocarea de a spune povestea P10 împreună cu Huawei am fost extrem de bucuroasă. Folosesc deja acest model, încă îi descopăr funcțiile, însă sunt deja impresionată de performanțele camerei foto.” a declarat Inna, ambasadorul local Huawei P10.

CITESTE SI:  Nokia 8 Sirocco ajunge in Romania la eMag, pret si pareri

Huawei P10, pleaca Smiley si vine INNA ca ambasador

Asta inseamna ca cei de la Huawei vor sa promoveze telefonul in randul celor forte tineri, noi le uram totusi sa fie o colaborare de succes si de lunga durata, mai lunga si mai vocala fata de precedenta!

Mesajul aparut pe pagina de Facebook Huawei:

Suntem mândri să vă anunțăm că “fața” Huawei P10 în România este chiar INNA! Click aici pentru a urmări în premieră spotul TV! #HuaweiP10 #Perfect10

Campania de comunicare Huawei P10 se învârte în jurul conceptului de portret: fețe diferite spun povești diferite, iar noi avem ceva de învățat de la fiecare din acestea. Și ce față din România putea fi mai potrivită pentru a ilustra acest concept decât cea a Innei, o artistă cu o poveste de succes la nivel mondial? Asocierea a venit natural și nu putem decât să ne bucurăm că vom începe o poveste de succes împreună” a declarat Fred Wangfei, Director of Huawei România Consumer Business Group.

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord