baterie

TOP 10 aplicatii Android utile, ianuarie 2018

TOP 10 aplicatii Android utile, ianuarie 2018

TOP 10 aplicatii Android utile, ianuarie 2018, incepem din nou seria celor mai ok aplicatiilor lunare. Am intrerupt putin aceste topuri pe la mijlocul anului 2017, dintr-un singur motiv.

Desi sunt multe aplicatii in Google Play, majoritatea sunt pur si simplu nefolositoare si pline de reclame. Putine sunt cele cu adevarat utile. In aceste articole, ma voi referi la aplicatii interesante, nu neaparat noi lansate. Ar fi destul de greu, pur si simplu, nu cred ca intr-o anumita luna se lanseaza 10 aplicatii de top.

Avand in vedere toate acestea, topurile pe care le veti vedea de acum inainte, nu cuprind neaparat aplicatii noi lansate. Ma voi referi si la cele cu mai putin cunoscute care se pot dovedi utile la nevoie.

Ordinea este aleatorie, am incercat sa prezint aplicatii din mai multe domenii! Iata aplicatiile (gratuite), impreuna cu o scurta descriere si link pentru descarcare.

TOP 10 aplicatii Android utile, ianuarie 2018:

1- Selfie Light

 

Este o aplicatie utila pentru cei ce folosesc mult camera pentru selfie, insa aceasta nu este dotata si cu un LED. Aplicatia are capacitatea de a aplica pe intreg ecranul o imagine alba si astfel, fotografiile vor iesi luminoase, chiar si in intuneric. DESCARCA.

2- HOLO

TOP 10 aplicatii Android utile, ianuarie 2018

Holo va permite sa adaugați holograme (oameni și animale reale) peste fotografiile sau videoclipurile pe care le capturati cu ajutorul camerei foto din applicatie.

Alegeți dintr-o varietate de holograme, inclusiv personaje de film, celebritați, atleți, muzicieni și comici, precum și personaje din desene animate. Saptamanal, aplicatia primeste cate un update cu noi personaje. Dupa instalare, va trebui sa introduci in aplicatie data ta de nastere si sa acorzi permisiunile. DESCARCA.

3- Underburn

 

Spre deosebire de alte aplicații ce pot controla luminozitatea, Underburn stabilește dinamic luminozitatea ecranului în funcție de ceea ce se afișeaza pe display si nu de nivelul luminii ambientale.  Este utila in cazul in care utilizati telefonul noaptea sau intr-un loc mai intunecat. In momentul in care vei deschide o aplicatie sau o imagine mai luminoasa, aplicatia iti va proteja privirea prin reglarea rapida si automata a nivelului de luminozitate. DESCARCA.

4- Canva

TOP 10 aplicatii Android utile, ianuarie 2018

Canva este o aplicatie foarte populara pe sistemele PC. Cu ajutorul ei, poti edita imagini, poti face colaje, postere, invitatii, fotografii de coperta sau de profil pentru Facebook sau alte retele de socializare, bannere, etc. O aplicație de design all-in-one pe care o recomand. DESCARCA.

TOP 10 aplicatii Android utile, ianuarie 2018:

5- X Home Bar – PRO

 

Nu este o aplicatie gratuita, in Google Play a aparut acum numai varianta care costa 9.49 lei. Este destul de ciudat deoarece a disparut versiunea free, aceasta a putut fi descarcata pana la un moment dat. Este totusi utila pentru cei ce au butonul “home” stricat sau tastele capacitive refuza sa mai functioneze.

Dupa cum stiti, iPhone X nu foloseste un buton fizic “home”. Acesta a fost integrat in sistemul de operare. Aceasta aplicatie simuleaza un astfel de buton si functioneaza cu ajutorul unui swipe. DESCARCA.

6- Messenger Lite

 

Multa lume foloseste deja aplicatia “Facebook Lite”, acum a aparut si o astfel de versiune (oficiala) pentru Meessenger. Este utila celor ce au telefoane mai putin performante. DESCARCA.

7- Wakeup Light

 

Wakeup Light va ofera o trezire blandă prin creșterea lenta a luminozitații ecranului, reducand astfel stresul asupra ochilor. DESCARCA. Este o aplicatie utila pentru cei ce obisnuiesc sa se trezeasca peste noapte sau cei ce se trezesc la primele ore ale diminetii.

8- NOTIN

 

Notin va ajuta sa va reamintiți lucrurile pe care trebuie sa le faceți, numerele aleatorii pe care nu doriți sa le salvați în contacte și multe altele, numai prin intermediul notificarilor. DESCARCA.

9- Walli

 

În medie, verificam telefonul de peste o suta de ori pe zi. Fiind primul lucru pe care îl vedem, wallpaper-ul telefonului ne poate influența cu adevarat starea de spirit și este, de asemenea, o modalitate excelenta de a ne exprima personalitatea unică. Acesta este motivul pentru care dezvoltattorul a lansat Walli, o aplicație creativa de wallpapere, pentru a neasigura ca avem intotdeauna un wallpaper cool si diferit fata de cele pe care le regasim in alte aplicatii de acest gen. DESCARCA.

10- KLWP Live Wallpaper Maker

TOP 10 aplicatii Android utile, ianuarie 2018

Aplicatie care-ti perimte sa realizezi propriul tau live wallpaper, unul original. Puteți crea ceasuri personalizate cum ar fi ceasurile digitale și analogice, modelele animate, harti in timp real, widget meteo, contoarele de CPU / memorie, imaginile în schimbare aleatorie, date astronomice și multe altele. Dezvolttorul ne asigura ca numai imaginatia este limita. DESCARCA.