E-Boda vinde in magazinul propriu telefoane Xiaomi Mi6, destul de ciudat acest aspect. Acum cativa ani, ei lansau telefoane sub brand propriu, cateva modele erau destul de interesante in perioada respectiva.

Din pacate pentru ei, ceva s-a intamplat si au renuntat la acest business, exact cum au facut si cei de la Utok, Evolio sau Serioux. Toti concurau cu cei de la Allview, in 2017, numai compania cu sediul in Brasov mai rezista pe aceasta piata aglomerata.

Motivele pentru care au esuat cred ca sunt destul de multe, nu ne concentram acum asupra lor.

Cei de la E-Boda observ ca au inceput o alta strategie, vand telefoane de TOP in propriul magazin online. Este vorba pentru moment de Xiaomi Mi6, apar acolo 2 versiuni.

e-boda vinde in magazinul propriu telefoane xiaomi mi6

Si nu ne referim la o rebranduire, discutam chiar despre Xiaomi Mi6 cu 6GB RAM, 64 sau 128 GB stocare interna.

Poate fi o strategie noua si acum testeaza reactia potentialulor clienti, este posibil sa vadem o astfel de strategie mai ampla pe viitor. Astfel, este posibil sa vanda mai multe telefoane mobile de top prin intermediul platformei e-boda.ro.

CITESTE SI:  LG G7 ThinQ, cum arata telefonul si cateva detalii tehnice

Alta explicatie nu am in acest moment pentru aparitia lui Xiaomi Mi6 in magazinul respectiv.

In rest, nu am observat lansari notabile ale celor de la E-Boda, fie ca este vorba despre telefoane mobile sau tablete. Observ ca au adus si un scooter electric de la Xiaomi, acela se vinde la pretul de 2799 lei.

Xiaomi Mi6 apare pe eMag ca vandut tot de catre eBoda, costa mai mult cu 100 de lei fata de site-ul propriu, ne referim la varianta cu 64 GB stocare.

Cel de 128 GB este vandut pe eMag de catre quickmobile.ro la pretul de 2545.99 lei, pe e-boda.ro, varianta identica are un pret de 2649.99 lei.

Ramane de vazut cum vor evolua lucrurile pe viitor, daca cei de la E-Boda isi vor diversifica oferta si vor incepe sa importe telefoane mobile produse de alte companii.

e-boda vinde in magazinul propriu telefoane xiaomi mi6

3 COMMENTS

  1. Huse de telefon la patru lei, folii la un leu, telefoane la 99 pana la 149 lei, si citeasa de pe tort Mi6 la 2500. Nu stiu de ce dar nu imi mai prezinta nici o incredere acest magazin on-line.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree