Connect with us

Stiri despre telefoane

Android 15 ar putea avea funcția nativă de arhivare a aplicațiilor

Published

on

Mai multe surse sugerează că Android 15, următoarea mare actualizare a sistemului de operare mobil de la Google va include o funcție încorporată de arhivare a aplicațiilor.

Ar permite utilizatorilor să arhiveze manual aplicațiile direct din meniul setări al telefonului, oferind o flexibilitate mai mare în gestionarea spațiului de stocare.

Funcția de arhivare a aplicațiilor a fost introdusă inițial de Google în 2023, dar până acum a fost limitată la Google Play, fără posibilitatea de arhivare manuală.

Advertisement

Permite magazinului de aplicatii să identifice și să arhiveze automat aplicațiile neutilizate, recuperând până la 60% din spațiul de stocare ocupat. Cu toate acestea, integrarea acestei funcții direct în Android 15 ar oferi utilizatorilor un control mai direct asupra procesului de arhivare.

Android Authority a scris despre descoperirea codurilor în ultima versiune beta care sugerează introducerea suportului nativ pentru arhivarea aplicațiilor în Android 15.

Noua variantă a sistemului de operare cu funcția de arhivare a aplicațiilor gata integrată

Android 15 ar putea avea funcția nativă de arhivare a aplicațiilor

Android 15 ar putea avea funcția nativă de arhivare a aplicațiilor

Rahman a observat prezența unui buton de arhivare în paginile de informații ale aplicațiilor individuale, indicând posibilitatea arhivării directe a aplicațiilor de către utilizatori. Se așteaptă ca funcția să fie complet operațională în versiunea finală a Android 15.

Nouă caracteristică va oferi utilizatorilor o metodă mai convenabilă și eficientă de gestionare a spațiului de stocare pe telefoane și tablete, făcând posibilă arhivarea și restaurarea aplicațiilor cu mai puțin efort.

Advertisement

Detaliile complete și funcționalitatea exactă a acestei noi funcții vor fi probabil dezvăluite de Google în cadrul evenimentului I/O 2024 din luna mai, unde se așteaptă anunțarea oficială a Android 15. Dar pentru inceput, probabil că va sosi pe modelele Pixel.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des