nofollow

Ecran, touch screen si geam pentru telefoane si tablete UTOK – Piese de schimb ieftine pentru tabletele si telefoanele de la UTOK, ecrane, touch screen si geam la cele mai mici preturi in caz ca ati spart din greseala una dintre aceste piese si garantia nu acopera reparatia. In mod normal, la un service probabil ca ati fi dat cateva milioane pe aceste piese de schimb UTOK dar pe eBay le-am gasit la preturi mai mult decat acceptabile, incepand cu 70 de lei si transport gratuit pana in Romania.

Nu platiti la vama TVA sau alte taxe deoarece este vorba despre o suma mica. Apoi, cu putine cunostinte puteti schimba singuri aceste piese sau puteti apela la un service. In ambele cazuri, ati scapat de ceva cheltuiala, asta fiind si singurul motiv pentru care scriu acest articol. Sa va ajut sa economisiti ceva banuti in caz ca ati spart sticla sau un touch screen de pe o tableta UTOK.

wrdf Ecran, touch screen si geam pentru telefoane si tablete UTOK

 

CITESTE SI:  Evolio in picaj abrupt, iHunt decoleaza! De ce se intampla asta?

Am gasit urmatoarele oferte pe eBay:

Utok 700D

Utok 800Q

Utok Hello 7D

Pe aliexpress.com am gasit pentru telefonul Utok 451D sticla – touch screen.

5 COMENTARII

  1. La Utok daca ai touch-ul spart iti schimba cu tot cu display si costa 340 lei! In conditiile in care dai 700 pe un telefon nou! Si nu se gasesc pe nicaieri touch-uri pentru FURY! Pe cand pentru Samsung, sau alte marci mai cunoscute iti schimba orice service GSM display-ul/touch-ul. Ar fi bine de stiut inainte sa cumperi un astfel de telefon ce probeme cu maintenanta pot apare!

  2. Am un UTOK 470 Q. Cumparat cu 580 lei in mai 2014 si in septembrie 2014 mi-au cerut 530 lei pentru display. Deci…restul tel mai valoreaza 50 lei. O MARE TEAPA firma UTOK.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree