Acasă Stiri despre telefoane Ceva randari cu Samsung Galaxy S22 Ultra 2022

Ceva randari cu Samsung Galaxy S22 Ultra 2022

0

Ceva randari cu Samsung Galaxy S22 Ultra 2022 – Din moment ce Samsung a anulat seria “Note”, ne asteptam ca telefoanele “Galaxy” sa integreze tot mai multe caracteristici pe care nu le avea in trecut.

Asta inseamna ca va exista o versiune mai mare (probabil acest Ultra), dar si un S-Pen plus un design mai serios, mai patratos adica. Randarile acestea par a fi credibile, probabil ca o picatura de adevar exista in imaginile de mai jos. Telefonul este asteptat sa apara la inceputul anului viitor.

O parte din randari vin de la Ice Universe, un cont popular de Twitter care nu prea da gres in legatura cu zvonurile, adica majoritatea se materializeaza. Observam in partea din spate un design complet nou, o mare suprafata fiind acoperita chiar de catre camerele foto. Probabil 5 la numar si tot probabil, va performa bine in materie de fotografie.

Galaxy S22 Ultra 2022

Sa ne asteptam si la o surpriza in partea frontala a acestui Galaxy S22 Ultra 2022, probabil ca in sfarsit, camera de selfie va fi ascunsa sub display. Tehnologia exista (vezi Mi Mix 4), a fost implementata pe o serie de terminale mobile, nu va d de ce Samsung nu ar apela la ea.

Dar din pacate, randarile acestea arata altceva. Tot o camera la vedere, ceva de genul “punch hole”, aceasta ar avea o rezolutie de 40MP. Camera principala ar avea un senzor de 108MP, inca unul de 12MP de tip ultrawide + 12MP cu zoom optic 3X si inca un senzor de 12MP, periscop, 10X. Toate sunt de asteptat sa aiba stabilizare optica.

In Europa, clientii ar putea sa primeasca un S22 Ultra cu procesor Samsungs Exynos 2200. Restul regiunilor, se vor bucura de un procesor S22 Snapdragon 895 cu GPU AMD RDNA 2. Un telefon mare, cu display de 6.8″, S-Pen, dar si o greutate de 228g. Mai departe, aflam ca bateria ar avea o capacitate de 5000 mAh si se va incarca la 45W, ceva mai special pentru Samsung.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.