Connect with us

Stiri despre telefoane

Asus ar putea lansa Zenfone 11 Ultra cu specificații de lux

Published

on

Zenfone 11 Ultra

Asus este pe cale să aducă pe piață un nou membru în familia Zenfone, seria sa premium de telefoane compacte. Cele mai noi informații indică posibilitatea unei variante cu ecran mai mare, denumită 11 Ultra.

Aceasta ar urma să semene cu ultimul membri al gamei ROG. Sa nu uităm că acum ceva timp, se zvonea că Asus ar renunța la gama Zenfone, dar iată că nu este așa.

Un utilizator Reddit, Td3v1l, a dezvăluit recent randări și specificații ale viitorului Zenfone 11 Ultra, inclusiv imagini cu ambalajul de retail. Denumirea “Ultra” sugerează că aceasta va fi o versiune extinsă a modelului Zenfone 11, cu un design asemănător cu cel al ROG 8 Pro.

Advertisement

Asus pare să-și lărgească ținta de audiență, oferind un design mai subtil și mainstream, spre deosebire de aspectul mai îndrăzneț al seriei ROG Phone 8.

Zenfone 11 Ultra

Zenfone 11 Ultra

Telefonul va beneficia de un ecran AMOLED LTPO de 6,78 inch, cu rezoluție Full HD+ și un senzor selfie de 32MP. Configurația camerei din spate va include un senzor principal de 50MP, un teleobiectiv de 32MP cu zoom optic 3x și o lentilă ultrawide de 13MP.

11 ultra asus

11 ultra asus

Capacitatea bateriei este de 5.500 mAh, cu suport pentru încărcare rapidă de 65W prin cablu și de 15W wireless. Posibil să împartă majoritatea caracteristicilor tehnice cu ROG Phone 8/8 Pro, incluzând un ecran cu rată de refresh de 144Hz.

Procesorul ar urma să fie puternicul Snapdragon 8 Gen 3 de la Qualcomm, susținut de 16GB de RAM LPDDR5X și un spațiu de stocare generos de 512GB în format UFS 4.0. Vestea bună este ca vor exista difuzoare stereo, nu va lipsi nici jack-ul audio.

via

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des