Acasă Stiri Android Si Noutati Elephone continua si o va face tot mai bine!

Elephone continua si o va face tot mai bine!

3

Recent, intr-un articol postat pe androidro.ro, precizam faptul ca este posibil ca Elephone sa nu mai produca telefoane mobile si ca ar trece prin momente grele. Am sters acel articol, informatiile nu erau adevarate.

Cei de la Elephone m-au contactat si mi-au explicat faptul ca aceasta companie nu trece deloc prin momente grele, ba din contra! Ei vor continua sa dezvolte si sa produca telefoane mobile, poate ca si alte gadgeturi.

elephone u review elephone u

De fapt, asta se poate vedea si din recentele produse pe care ei l-eau lansat. Este si prima companie de acest gen ce a dezvoltat de la zero un telefon cu display fara pic de notch si cu o camera motorizata, ma refer la modelul Elephone U2.

Tot ei sunt si cei care au lansat un telefon cu display AMOLED si procesor Snapdragon, este vorba despre modelul Elephone U, cel aparut in 2017 si pe care l-am prezentat intr-un review.

elephone u2

Asa cum am explicat in majoritatea articolelor in care faceam referire la telefoanele chinezesti produse de companii mai mici, Elephone se remarca oarecum. Nu au copiat de la producatorii mai mari si si-au dezvoltat propriile modele de telefoane mobile.

Daca veti intra la ei pe site, puteti observa ca se pregatesc sa anunte si alte modele de telefoane mobile, probabil ca urmatorul va fi Elephone A7H, terminal dotat cu 3 camere foto principale si display de tip “punch-hole”.

Asteptam si alte vesti din partea celor de la Elephone, este bine cand apar noi modele destul de dotate si vandute la preturi competitive. Poate ca la un anumit moment, isi vor face aparitia oficial si in Romania.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Din 2019, utilizez un OnePlus7 PRO si momentan, nu vad ce motiv as avea sa-l schimb. Multumesc pentru vizita pe acest site, sper ca articolele postate iti sunt de folos ;)

3 COMENTARII

  1. Telefoanele chinezești cu mediatek sunt subevaluate de catre toată blogareala din Romania. In schimb, “producătorii” români sunt la mare căutare și fac telefoane buuuune rău — buna asta 😉
    Întrucât blogurile din Romania sunt sponsorizate de ‘branduri” autohtone, informația este subiectiva și intenționat restransa, ca sa vândă cine trebuie..
    Mai vedeai macar înainte niste review okish… Acum este numai Xiaomi și Huawei. Cum crezi că va veni un brand mult mai mic in Romania? Ce să facă aici ? Mai interesant e gearbest și Amazon pt ei …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here