Acasă Stiri despre telefoane

Huawei anunta asocierea cu Skyscanner prin Petal Search

0

Huawei anunta asocierea cu Skyscanner prin Petal Search si astfel, pe telefoanele mobile sub acest brand, utilizatorii vor avea acces la mii de opțiuni de zboruri, hoteluri și servicii de inchiriere a mașinilor. Este o perioada buna pentru calatorie, mai ales ca incep sa se ridice restrictiile si tot mai multi vor alege sa-si rezerve vacante in strainatate.

Este adevarat, preturile pachetelor turistice a crescut in comparatie cu anii trecuti, sa nu mai amintim despre carburanti! De salutat ideea celor de la Huawei si ne demonstreaza inca o data ca aduc imbunatatiri magazinului propriu de aplicatii sau sistemului Petal Search, acesta fiind mai mult decat un simplu motor de cautare pe internet.

Skyscanner Petal Search

Suntem încântați să colaborăm cu Huawei pentru a promova căutarea de zboruri în Petal Search cu API-ul nostru lider în industrie. Utilizatorii Petal Search vor putea acum să găsească cu ușurință milioane de combinații de zboruri către destinații din întreaga lume, cu cele mai competitive prețuri și rezultate rapide. Colaborarea noastră vine într-un moment important pentru industria turismului și așteptăm cu nerăbdare succesul atât la nivel global, cât și la nivel local, în lunile și anii următori.”, a declarat Sonja Balcer, Director of Affiliate Marketing, Skyscanner.

Compania Skyscanner ofera astfel de servicii inca din anul 2003. Exista si o aplicatie pentru mobil, aceasta fiind descarcata de peste 100 de milioane de utilizatori. Colaboreaza cu peste 1200 agentii de turism, ofera servicii in peste 52 de țări și ajuta milioane de opameni sa gaseasca cele mai bune opțiuni de calatorie pentru zboruri, hoteluri și închirierea mașinilor.

REVEDEȚI PREZENTAREA
Huawei Skyscanner Petal Search
Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta! Pentru contact, foloseste adresa admin@androidro.ro
huawei-anunta-asocierea-cu-skyscanner-prin-petal-searchHuawei anunta asocierea cu Skyscanner prin Petal Search si astfel, pe telefoanele mobile sub acest brand, utilizatorii vor avea acces la mii de opțiuni de zboruri, hoteluri și servicii de inchiriere a mașinilor. Este o perioada buna pentru calatorie, mai ales ca incep sa...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.