Connect with us

Marea problema a ecranelor telefoanelor, rezolvata de OnePlus si puteti spune “nu este deloc o mare problema”…nu am sa va contrazic. Dar daca ei se gandesc si la acest aspect, trebuie sa discutam putin despre acest subiect si sa vedem daca este ceva important.

In general, ecranele telefoanelor mobile au devenit foarte bune, probleme nu mai sunt nici macar cu cele mai ieftine. Insa, se pare ca este loc de mai bine si chinezii ne arata ca de acum, vom putea debloca si folosi telefonul chiar daca avem mana uda sau daca afara ploua.

Desigur, ne putem sterge rapid si problema este rezolvata, dar nu este deloc rau ca s-au gandit si la acest aspect. Primul smartphone dotat cu aceasta tehnologie va fi OnePlus Ace 2 Pro. Am mai discutat noi despre el, spuneam ca va fi un mega flaghsip si va avea chiar o versiune cu 24GB RAM.

Si ce credeti? Cu cine au decis sa-l comopare? Normal, cu un iPhone 14 ;). Iata clipul mai jos, vedeti in el despre ce este vorba:

Clipul are numai 55 de secunde si este destul de sugestiv. Simuleaza ploaia puternica si vedem clar cum telefonul lor nu are probleme la nivel de touchscreen si chiar functioneaza perfect sub efectul stropilor. Pe de alta parte, concurenta pare sa aiba probleme si utilizatorul nu poate debloca ecranul.

Marea problema a ecranelor telefoanelor, rezolvata de OnePlus

Nu stiu cati dintre noi vom experimenta cu adevarat aceasta situatie, insa repet, este bine ca se gandesc si la asa ceva, nu putem decat sa apreciem. Tehnologia aceasta se numeste Rain Water Touch.

Marea problema a ecranelor telefoanelor, rezolvata de OnePlus

Pe langa aceasta caracteristica, Ace 2 Pro se va lauda cu super-mega performante si un procesor Snapdragon 8 Gen 2, pana la 24GB RAM, un design ce adopta liniile producatorului si care mai poate fi intalnit pe alte modele de top, chiar si OnePlus 11, modelul emblematic. Desigur, toate acestea vor avea un pret…probabil mare.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!