Acasă Ceasuri inteligente Elephone W2 – Smartwatch elegant cu o autonomie a bateriei de 3...

Elephone W2 – Smartwatch elegant cu o autonomie a bateriei de 3 luni!

0

Se pare ca cei de la Elephone vor lansa luna aceasta Elephone W2, un smartwatch mai interesant datorita duratei bateriei, foarte mare pentru un dispozitiv purtabil. Producatorul ne asigura ca bateria va dura 3 luni in conditii de utilizare si 3 ani in stand-by. Ceasul mai are si alte specificatii interesante, cum ar fi sticla de safir si tehnologia BLE 4.0 (Bluetooth Low Energy 4.0).
Ceasul arata intocmai ca unul normal, corpul este facut din otel inoxidabil, cureaua este din piele iar sticla, dupa cum am spus, este de safir. 
watch3
Avem 3 butoane dispuse lateral, butoane prin care puteti controla atat ceasul cat si camera foto a telefonului (camera trebuie sa fie deja deschisa), ceasul va avertizeaza prin vibratii cand primiti un apel/SMS, va monitorizeaza somnul si exercitiile fizice.
Ceasul Elephone W2 se conecteaza la telefon printr-o aplicatie proprietara pentru a primi informatiile de la senzori si pentru a oferi notificari.
Deoarece este un ceas, principala sa functie este de a ne indica ora, iar Elephone W2 o face cu ajutorul unui mecanism Swiss Ronda 762.
W2-12-1

Arata foarte bine, este disponibil in 2 culori, argintiu si auriu si chiar pare o oferta buna, pe site-ul oficial Elephone,  modelul W2 costa 79.99$, redus de la 199$.
Avand in vedere ca nu avem un doc de incarcare, si nici macar o mufa de incarcate pentru ceas, cel mai probabil bateria va trebui sa fie schimbata o data la 3 luni.
Specificatii preliminare:
[komper pid=95 category=1]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here