Connect with us

Stiri despre telefoane

eMag, 5 gadgeturi SMART si interesante pe care le controlezi cu telefonul

Published

on

eMag, gadgeturi SMART si interesante pe care le controlezi cu telefonul – Rasfoind putin eMag, am dat de promotia Stock Buster. Nu comentez preturile telefoanelor, dar pot spune ca nu prea am vazut cine stie ce reduceri, chiar un model de Realme parca este mai scump in acest promo fata de cat costa el acum o luna.

In fine, am sa va arat cateva gadgeturi inteligente, cu preturi nu foarte mari, dar care iti pot face viata mai usoara si se pot dovedi a fi utile in anumite situatii. Sunt produse pe care nu prea ni le imaginam posibile acum cativa ani! Intrerupatoare cu recunoastere vocala, benzi LED controlate prin WiFi si telefon, becuri spion, detector de camere foto, sisteme de tragere automata a draperiilor, etc. Iata cateva dintre ele:

Intrerupator inteligent cu temporizator BlitzWolf

Advertisement

Nu trebuie sa te mai deplasezi pentru a stinge sau pentru a aprinde lumina. Este suficient sa conectezi acest intrerupator la reteaua WiFi, sa-l asociezi cu Google sau cu Alexa si apoi, sa-i dai comenzi vocale. Si chiar daca nu vrei sa-l folosesti ca pe un gadget smart, tot arata mai bine si mai futurist fata de un intrerupator banal.

Varianta aceasta costa 97 lei, este alba si vine la pachet inclusiv cu o aplicatie pentru telefonul mobil. Pretul este mai mare in comparatie cu un clasic intrerupator ce poate fi cumparat la 30 de lei, dar probabil merita diferenta.

Dispozitiv sunet, LittleDom

Advertisement

Ce face acest mic gadget? Este practic o boxa portabila, dar una la care nu poti asculta muzica. In schimb, emite 24 de sunete HiFi si calmante, alegeti sunetul dorit pentru a crea un mediu relaxant si pentru a facilita un somn odihnitor.

12 sunete din natura, 6 sunete de ventilator si inca 6 de tip “white noise”. Pretul este de 168 lei.  Aparatul pentru somn poate fi redat continuu sau exista un temporizator de oprire automata timp de 30/60/90 minute.

Sistem smart control draperii

Advertisement

Sistem inteligent care are inclusiv telecomanda si un mic motor. Este perfect pentru persoanele mai comode, adica pentru cei care nu vor sa se ridice de pe canapea si sa inchida sau sa deschida draperiile.

“Printr-o simpla comanda poti seta draperiile sa se inchida seara, pentru ca mai apoi dimineata sa se traga automat, oferindu-ti un fel de buna dimineata. Sistemul de tragere automata a draperiilor, WiFi, cu control direct din telefonul tau mobil este noul trend al casei inteligente!” Pretul este de 411 lei.

Yala Smart cu amprenta si WiFi

Advertisement

Daca te-ai saturat de chei prin buzunare si vrei sa treci la nivelul urmator, iti poti descuia casa prin amprenta. Aceasta yala inteligenta are acum un pret de 481 lei si este prevazuta inclusiv cu WiFi, amprenta sau parola.

Aplicatie smartphone TuyaSmart, alimentare cu baterii, deschidere si cu cheie clasica, pana la 9 administratori suportati, card, pana la 100 de amprente suportate, etc. Cine are incredere in astfel de produse, cred ca o poate incerca.

Banda LED TP-LINK Tapo L920-5 cu WiFi

Advertisement

Pretul ei este de 159 lei, avantajul ar fi ca nu costa chiar mult si ca poate fi controlata cu telefonul mobil. Scapam de telecomanda si este o modalitate mai comoda de a o opri, porni, de a schimba culoarea, luminozitatea, etc.

Pot fi setate programe pentru a activa/dezactiva luminozitatea/culoarea benzii, in functie de preferintele tale, are o lungime de 5M, poate fi controlata inclusiv cu un asistent personal precum Amazon Alexa sau Google Assistant.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des