Acasă Stiri despre telefoane

Producatorul ucrainian de televizoare KIVI vine in Romania

2

Producatorul ucrainian de televizoare KIVI vine in Romania, este o informatie oficiala (si interesanta) venita sub forma unui comunicat de presa. Inainte de a vedea alte informatii pe care ei le-au pus la dispozitie, sa vedem cam ce preturi au televizoarele Smart cu Android. La final de aprilie 2022 este posibil sa vedem oferta lor in magazine.

Am intrat din curiozitate la ei pe site si m-am uitat la un TV cu diagonala de 55 inch, adica 140cm. Este vorba despre modelul Kivi 55U790LW TV, pretul lui in Ucraina este de aproximativ 2750 lei (conversie). Asta inseamna ca preturile nu sunt exagerate, dar este mai scump (spre exemplu) fata de un TCL cu o diagonala identica. Probabil ca si calitatea este mai mare. Posibil sa fie si peste televizoarele Allview in materie de calitate.

Televizoare Kivi in Romania

Televizoare Kivi in Romania

KIVI este o companie ucraineana ce a luat nastere in 2016, fondata de doi tineri pasionați din sfera TV. Acestia au reușit sa construiască afaceri internaționale (in mai mult de 8 țări) și timp de 5 ani KIVI a vandut peste 1,3 milioane de dispozitive în regiunea CSI și a atras investiții de aproximativ 13 milioane USD pentru dezvoltarea de produse proprii.

KIVI are propriul centru de cercetare și dezvoltare, care este situat în Ucraina și China. Interesant ca ei ne spun direct ca vor sa concureze cu Samsung și LG. Asta inseamna calitate, incerc sa aduc un astfel de Smart TV la review pentru a vedea despre ce este vorba.

Smart TV Kivi in Romania

M-am uitat peste catalogul lor si am gasit produse cu design elegant, rama ecranului ingusta, sistem de operare Android si un aspect ce nu trebuie deloc ignorat, majoritatea au sunet asigurat de catre JVC. Modelul (Kivi 55U790LW TV)pe care-l mentionam la inceput are un panou 4K UHD (3840х2160), ruleaza Google Android TV 9, are procesor cu 4 nuclee si RAM de 1.5 GB, 8GB stocare, telecomanda Bluetooth, sunet 2x12W si WiFi 5 GHz. Este produs in China.

Televizoare Kivi in Romania pret

Acum, sa ne uitam putin si la un KIVI Smart TV cu Android ce are un pret mai mic, dar si o diagonala mai mica. Spre exemplu, am luat un KIVI 24H740LB, Smart TV cu o diagonala de 60cm (24 inch). Dupa ce am facut conversia, am aflat ca pretul lui este de aproximativ 877 lei.

Si acesta ar avea un sistem audio asigurat de JVC, ruleaza Google Android TV 9, display Direct LED HD Ready (1366×768 pixeli) HDR cu contrast 8500:1, procesor cu 4 nuclee si 1GB memorie RAM. Teoretic, Kivi intra in Romania pe o piata in care are concurenta, dar are si o desfacere destul de mare. Preturile lor sunt ok, asteptam sa vedem si calitatea. SPer sa fac rost de unul de la ei. 

Marca este inregistrata în Ungaria, Budapesta, departamentul de cercetare și dezvoltare este situat în Ucraina și China. Producția se desfășoară la unitățile celui mai mare producător contractual din lume – MTC (Shenzhen, China). KIVI utilizează componente de la producători de top din China, Japonia, Taiwan, Coreea de Sud. Are un sistem internațional de control al calității si este partener certificat Google și Netflix. Partenerii strategici de conținut sunt Netflix, MEGOGO (regiunea CSI). Partener de jocuri în cloud — Boosteroid.

REVEDEȚI PREZENTAREA
Kivi Romania
Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta! Pentru contact, foloseste adresa admin@androidro.ro
producatorul-ucrainian-de-televizoare-kivi-vine-in-romaniaProducatorul ucrainian de televizoare KIVI vine in Romania, este o informatie oficiala (si interesanta) venita sub forma unui comunicat de presa. Inainte de a vedea alte informatii pe care ei le-au pus la dispozitie, sa vedem cam ce preturi au televizoarele Smart cu Android....

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.