Acasă Stiri despre telefoane

eMag Market si preturile gresite, laptopuri la numai 30 de lei

1

eMag Market si preturile gresite, laptopuri la numai 30 de lei, este vorba despre o oferta “super speciala” din cadrul marelui magazin. Desigur, este vorba despre o eroare si de data aceasta, eroarea apartine unui un reseller de pe eMAG Marketplace, Kshop.

Conform celor de la libertatea.ro, o anumita Ingrid Botezatu, a dat intamplator peste o super oferta. Fiind in cautarea unui laptop, a vazut un produs de acest gen, pretul lui era de numai 29.60 lei!

Nefiind data de 1 aprilie, s-a pus si a plasat o comanda, aceasta continea nu mai putin de 3 bucati. Retineti ca pretul normal al unui astfel de laptop este de 6310.22 lei, sa te tot lovesti de o astfel de “promotie”. Intamplarea este recenta, 17.04.2019.

A noastra nostra Ingrid Botezatu, a dat comanda si a asteptat ca produsele sa-i fie livrate. Numai ca, eMAG o anunta pe doamna/domnisoara, ca acesta comanda nu poate fi livrata. Dar pentru ca totul sa fie ok, magazinul ofera clientului un voucher de 100 de lei, acesta poate fi folosit la o viitoare comanda.

Conform sursei citate, mail-ul arata fix asa:

”Oricat ne-ar placea sa-ți dam vești bune și în ciuda eforturilor noastre de a onora comanda plasata în data de 17.042019 la partenerul Kshop, te informam ca am fost nevoiți sa o anulam”

De data aceasta, nu cred ca este chiar vina celor de la eMag, probabil ca nu ei sunt raspunzatori de preturile afisate de catre partenerii din Marketplace. Problema este ca doamna/domnisoara Ingrid, nu se multumeste cu reducerea si doreste cele 3 laptopuri.

Adica, in loc sa plateasca 6300 lei/bucata, vrea sa plateasca 29 lei pe bucata. In caz contrar si conform sursei citate anterior, doreste sa se adreseze ANPC. Modelul de laptop, este unul destul de dotat.

Procesor Intel i7, 8GB memorie RAM, display FHD, sistem de operare gata instalat, Windows 10 PRO, SSD de 512 GB, dar si senzor de amprente. Ramane de vazut cum se va termina acesta poveste.

REVEDEȚI PREZENTAREA
General
Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta! Pentru contact, foloseste adresa admin@androidro.ro
emag-market-si-preturile-gresite-laptopuri-la-numai-30-de-leieMag Market si preturile gresite, laptopuri la numai 30 de lei, este vorba despre o oferta "super speciala" din cadrul marelui magazin. Desigur, este vorba despre o eroare si de data aceasta, eroarea apartine unui un reseller de pe eMAG Marketplace, Kshop.Conform celor de...

1 COMENTARIU

  1. Povestea se va termina cât se poate de simplu.
    Daca răspunsul din partea emag(în speță), a venit în scurt timp și cu acea “revansare” poate au noroc și scăpa. Dar dacă răspunsul a venit după 1-2 zile, cineva va plăti diferenta(destul de însemnată) și laptop-urile vor trebui livrate. ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.