Connect with us

Stiri despre telefoane

Xiaomi Redmi 10X, telefon “amestecat” cu Redmi Note 9, pret

Published

on

Xiaomi Redmi 10X, telefon “amestecat” cu Redmi Note 9, pret – In mod oficial, cei de la Xiaomi au oferit cateva detalii legate de urmatorul lor smartphone. O combinatie intre seria 9 si seria 10. Deja sunt multe telefoane care fac parte din seria Redmi Note, Xiaomi acopera destul de bine segmentul de telefoane accesibile.

De ce am spus “amestecat”? Practic, Redmi Note 9 va avea aceasta denumire numai la nivel global. In China, se va numi Redmi 10X. O miscare destul de ciudata si cred ca poate fi neclara pentru unii.

Cei ce-l vor cumpara de pe anumite platforme online din China, trebuie sa cunoasca acest aspect. Vor cumpara un telefon al seriei Note 9, dar cu o denumire ce te duce cu gandul la o generatie superioara.

Advertisement

Probabil ca nu va mai trece mult pana cand va fi oficial dezvaluit, versiunea cu 6GB RAM si 128GB ROM, va avea un pret de aproximativ 200 euro / cred ca in Romania va costa poate 1000 de lei.

In luna martie (2020), am asistat si la lansarea modelului Xiaomi Redmi Note 9S, telefonul acesta deja se vinde in Romania. Am facut referire la el deoarece nu trebuie confundat cu cel despre care discutam in acest articol.

Redmi Note 9 / 10X, va avea un display mai mic si un procesor cu totul diferit. Primim acum un MediaTEK, nu un Qualcomm. Este vorba despre MediaTek Helio G85, chipset fabricat pe o tehnologie de 12nm.

Advertisement

Xiaomi Redmi 10X

Cateva dintre specificatiile tehnice posibile:

  • Display – IPS LCD de 6.53″, FHD+, display perforat
  • Camere – 48MP, 8MP, 2MP, 2MP
  • Conectivitate 4G LTE
  • Acumulator de 5000 mAh
  • Jack audio, senzor de amprente (clasic), NFC, Android 10, suport card extern, fabricat din policarbonat

Redmi 10X ar urma sa fie primul telefon din lume ce va fi dotat cu acest nou procesor de la MediaTEK, Helio G85. Pentru moment, detalii suplimentare despre acest chipset nu prea sunt, dar este clar ca va fi destinat terminalelor mai accesibile.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des