baterie

eMAGIA Sarbatorilor incepe cu promotii la eMag, iata cateva oferte

eMAGIA Sarbatorilor incepe cu promotii la eMag, iata cateva oferte

eMAGIA Sarbatorilor incepe cu promotii la eMag, iata cateva oferte – Asa cum era de asteptat, cei de la eMag au dat astazi startul unei noi campanii de reduceri, campanie ce se intituleaza “eMAGIA Sarbatorilor incepe. Alege cadouri pentru cei dragi!”

Desi am cautat, nu am putut sa-mi dau seama cand se termina aceasta campanie, insa in mod normal ar trebui sa tina pana in perioada Craciunului si nici nu stiu daca vor mai face si alte campanii legate de aceasta mare Sarbatoare.

Nu si-au modificat complet site-ul ca in cazul BlackFriday sau cu ocazia implinirii a 14 ani de activitate, insa au o pagina dedicata acestei campanii, ceva asemanator cu BlackFriday, cu articole impartite pe categorii si cu reduceri de preturi afisate in dreptul produselor.

Cadouri pentru ea

ytrt

Epilatoare si alte minuni pe care le folosesc femeile, preturi cu pana la 40% reducere, periute de dinti, ceasuri, haine, imbracaminte si parfumuri

Cadouri pentru el

tyu

Bineinteles ca aici vorbim despre telefoane 9am vazut si reduceri de 46%) tablete, sisteme PC si restul gadgeturilor dar si alte produse pentru barbati.

Cadouri pentru copii

tttt

Console, jucarioare, roboti, elicoptere, imbracaminte, etc.

 

9090

Cosuri cu cadouri, bere, vin, tablete, telefoane, parfumuri, etc

Cadouri pentru parinti si bunici

888

Telefoane pentru seniori dar si telefoane mobile, frigidere, hote, cuptoare, aspiratoare, etc

Cadouri pentru animalutul de companie

789

Acvarii, filtre, mancare, pompe de apa, colivii, castroane, jucarii, ornamente, etc

Pagina principala a campaniei este AICI.