baterie

Iata si un gadget interesant, un Mini PC la pret mic cu Windows 10

Iata si un gadget interesant, un Mini PC la pret mic cu Windows 10

Iata si un gadget interesant, un Mini PC la pret mic cu Windows 10 – Trebuie sa recunosc ca habar nu aveam ca exista astfel de gadget pe piata, un calculator in miniatura dar cu specificatii tehnice destul de ok pentru pretul sau de numai 105$, cei de la gearbest.com mi-au si trimis un cupon de reduceri pentru cei ce doresc sa achizitioneze asa ceva. Nu pot spune cum se misca si cat este de practic deoarece nu am pus mana pe asa ceva pana acum.

Seamana de fapt mai mult cu un butoias de 13 cm lungime 😉 si 8.6 cm in grosime, un butoias ce are ca si conectivitate 4 sloturi USB, HDMI pentru conectare la monitor, mufa RJ45 pentru cablul de internet, mufa pentru iesire audio, pentru alimentare la retea si slot pentru a extinde memoria interna ce este de 32GB dar si camera video/foto cu senzor de 2MP. Memoria RAM este de 2GB.

Este interesant totusi ca ruleaza Windows 10 dar mai interesant este ce gasim in interior:

rt

Desi nu stiu cat de practic si de util este, remarc totusi cat de mult avanseaza tehnologia, tehnologie ce devine din ce in ce mai accesibila. Ca si procesor, Vensmile i10 Mini PC pe numele sau real si complet foloseste un Intel Bay Trail CR Z3735F de tip quad core, placa grafica de tip  Intel HD Graphic(Gen7) ruleaza Windows 10, suporta XBMC, are WiFi intergrat, Bluetooth, certificat CE, RoHS si cantareste 330 grame.

r5

Codul de reducere este beedeals_i10, pretul scade la 105.99$, mai multe detalii si poze AICI.