baterie

Energizer si Elephone egal love, telefoane rebranduire 100%

Energizer si Elephone egal love, telefoane rebranduire 100%

Cei de la Energizer vor prezenta peste putin timp (MWC 2019), cateva telefoane interesante. Este vorba inclusiv despre  modele care sunt dotate cu camere foto motorizate, ceva in genul Vivo NEX S.

Nu este prima incercare a acestui brand, au mai avut de-a lungul timpului in oferta o serie de telefoane mobile, majoritatea cu acumulatorii de mare capacitate. Este si normal, discutam despre Energizer. Si la ora actuala, ele exista in oferta eMag.

Acum, ei fac un parteneriat cu chinezii de la Elephone, cei ce produc modelele pe care Energizer le va imprumuta. Sunt 2 versiuni, Energizer Ultimate U620S Pop si Energizer Ultimate U630S Pop. Nu este nimic anormal aici, multe firme se ocupa cu rebranduirea telefoanelor mobile si este de apreciat ca au ales macar modele interesante.

Energizer Ultimate U620S Pop = Elephone PX

Desi la capitolul design telefoanele seamana ca doua picaturi de apa, este posibil ca in interior sa se schimbe anumite specificatii tehnice. Oricum, Elephone PX este dotat cu procesor MediaTEK Helio P22, (MT6762 cu 8 nuclee (8x Cortex A53/2.0 GHz) 12nm, placa grafica IMG PowerVR GE8320 pana la 650 MHz si memorie RAM LPDDR4x /1600Mhz), doua camere foto motorizate care rezista pana la 300.000 de actionari, acumulator de 3500 mAh, 4GB RAM si 64GB ROM.

Ecranul are o diagonala de 6.3″ si sistemul de operare este Android 9 PIE. Acestea ar putea fi si dotarile modelului Energizer Ultimate U620S Pop.

Energizer Ultimate U630S Pop = Elephone U2

Energizer si Elephone egal love, telefoane rebranduire 100%

Aici apare o mica diferenta de design si o vedem in zona camerelor foto. Este vorba despre LED-ul flash, acesta are o pozitionare diferita. Insa, trebuie avut in vedere ca cei de la Elephone nu au lansat la vanzare modelul Elephone U2. Acesta este prezent pe site-ul lor oficial, dar asta nu inseamna ca prototipul de acolo nu poate suferi modificari.

MediaTek Helio P70 ar urma sa fie procesorul, ecranul de 6.2″ si memorie ram de 4 sau 6GB. Ramane de vazut si ce preturi de vanzare vor avea. Este posibil sa vina si prin Romania, avem aici un importator oficial.