Acasă Incepatori Android Ep4 – Seteaza corect pagina home si pictogramele pe un telefon Android

Ep4 – Seteaza corect pagina home si pictogramele pe un telefon Android

4

Ep4 – Seteaza corect pagina home si pictogramele pe un telefon Android – Am vazut ca multi utilizatori nu stiu cum sa-si seteze corect pagina de start “home” pe un telefon sau pe o tableta cu Android si asta este motivul pentru care episodul 4 al seriei “Android pentru incepatori” abordeaza acest subiect.

ep4 Ep4 - Seteaza corect pagina home si pictogramele pe un telefon Android

Pentru a fi si mai simplu, am facut un clip video tutorial in care va arat cum sa setati corect pagina de start a unui telefon pentru ca atunci cand apasati pe butonul home prima sa fie cea prestabilita de voi dar si cum sa mutati iconitele (pictogramele) aplicatiilor din meniu pe una din principale ale telefonului sau ale tabletei.

Pentru a exemplifica mai bine, am folosit un telefon cu KitKat si cu meniul aplicatiilor disponibil si un telefon cu Lollipop ce nu are un meniu al aplicatiilor, toate se instaleaza pe una dintre paginile principale. Este genul de interfata regasita mai ales la Huawei prin Emotion UI sau la Xiaomi prin MIUI. Iata cum sa faceti ca atunci cand reveniti dintr-o aplicatie, porniti-deblocati telefonul sa aveti pagina pe care o doriti setata ca principala si sa nu existe dezordine ;)…

Ep4 – Seteaza corect pagina home si pictogramele pe un telefon Android

CLIP VIDEO

Restul tutorialelor Android pentru incepatori.

4 COMENTARII

  1. Eu imi incarc S2 Plus ul la un incarcator de 5V cu 2A, se incarca foarte rapid dar mentionez ca in perioada cand e conectat daca pun telefonul la ureche se aude foarte tare cum sfaraie, incarcatorul original fiind de 0.7 A

  2. Foarte utile tutorialele atat pentru incepatori dar/sau ptr. cei care doresc sa-si mai reaminteasca. 🙂
    Sunt interesata de estetic: Teme, programe de schimbat icoanele dar si de fonturi (ptr. telefoane nerootate); te rog, nu mentiona de ultima tema de la lollipop cu acele icoane plate, arata oribil.
    Promoveaza si aceasta gama ce tine de estetic/design.

  3. daca vedeta acestui tutorial este butonul home ,sa mai spunem ca tinandu-l apasat cca 2 secunde vom descoperi ce aplicatii ruleaza in fundal si pe care e bine sa le inchidem pentru a proteja bateria….in rest, felicitari pentru cele prezentate !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here