Connect with us

Stiri despre telefoane

Coduri de eroare Netflix si posibile solutii

Published

on

Coduri de eroare Netflix si posibile solutii – In viata, toti suntem datori cu o eroare Netflix ;)), asta ca o gluma. Dar pe jumatate gluma, probabil ca deja ati experimentat pana acum neplaceri de acest gen. Inainte de a va prezenta o serie de erori comune si rezolvari posibile, trebuie sa stiti ca:

Daca aveti un televizor SMART mai vechi, un telefon sau o tableta cu un Android depasit sau un anumit model de TV Box, este posibil sa nu gasiti rezolvare si sa fiti nevoiti sa va cumparati un gadget mai noi, asta daca vreti sa va uitati la filmele oferite de Netflix.

Si chiar daca actualizati aplicatia pe un dispozitiv mai vechi, este posibil sa primiti erori in continuare. Atentie si la dispozitivele de tip TV Box pe care le puteti cumpara de pe internet, nu toate sunt certificate si chiar daca vanzatorul scrie in specificatii ca suporta Netflix, este adevarat numai pe jumatate.

Advertisement

Pe anumite modele de televizoare SMART mai ieftine sau pe o serie de dispozitive de tip TV BOX, sunt versiuni de Netflix portate de pe telefoane le mobile, adica usor customizate. Aceste versiuni de Netflix nu functioneaza corect sau daca o fac, exista posibilitatea sa nu puteti sa actualizati aplicatia respectiva. Sau sa constatati ca aplicatia nu poate fi controlata ok cu telecomanda si sa apelati la diverse solutii (mouse).

Recomand ca daca tot dati banii pe un TV BOX cu Android, sa va luati macar un Xiaomi si sa le evitati pe cele “no name”. La fel si in cazul televizoarelor. Nu va zgarciti la un Smart TV cu Android care are cel mai mic pret de pe piata. Mai puneti 100 de lei si acesti bani pot face diferenta.

Coduri de eroare Netflix

Netflix este o aplicatie cat se poate de inteligenta si va informeaza in momentul in care ceva nu este ok. Dezvoltatorii au implementat o serie de coduri, fiecare cod este atribuit unei anumite probleme. Din pacate, sunt destul de multe si anumite rezolvari pot intarzia sa apara si sa tina de cele expuse anterior.

Advertisement

Insa, sunt si o serie de erori Netflix ce pot fi rezolvate destul de usor si de comod.

Eroare Netflix NW-2-4

Daca vezi codul de eroare NW-2-4 pe dispozitivul tau, este vorba despre o problema de retea care nu permite conectarea dispozitivului la Netflix. Mai exact, trebuie sa te asiguri ca esti conectat la reteaua de internet.

Posibile rezolvari – reporneste reteaua (poti scoate routerul din priza cateva minute), deconecteaza televizorul de la reteaua de curent pentru cateva minute. Daca te conectezi printr-o rețea VPN sau proxy, dezactiveaz-o și conecteaza-te direct la rețeaua de internet de la domiciliu. Daca utilizezi un DNS personalizat, reseteaza dispozitivul pentru a obține automat setarea DNS de retea.

Advertisement

Eroare Netflix HTP-998

In general, aceasta eroare este insotita de mesajul “A aparut o problema la accesarea acestor titluri. Incearca din nou mai tarziu.” Este vorba tot despre o problema de retea si rezolvarea poate fi simpla si comoda. Scoate televizorul din priza pentru cateva minute si reincearca dupa cateva minute. La fel poti face si cu reteaua WiFi de internet din casa, adica poti sa scoti routerul din priza pentru cateva minute.

Probleme de retea sunt si atunci cand primesti eroarea NW-3-6, 3-16, 2-5.

Eroare Netflix UI-100

Atunci cand vezi eroarea de mai sus, este vorba despre informații stocate pe dispozitiv si care trebuie reimprospatate. O posibila rezolvare pe un SMART TV sau un TV Box cu Android – Intra in aplicatie, alege setari si apoi, resetare, selecteaza deconectare sau dezactivare. Dupa, te loghezi din nou si ar trebui ca totul sa fie ok.

Advertisement

Netflix UI-800-3

Si aceasta eroare tine oarecum de reimprospatarea dispozitivului. Va trebui sa incerci sa repornesti televizorul sau sa repornesti reteaua WiFi. Daca ai un Samsung TV, poate fi necesara resetarea aplicatiei Smart Hub.

Acestea sunt numai o parte din codurile de eroare pe care le puteti experimenta atunci cand vreti sa vizionati un film pe Netflix. Majoritatea tin de problemele de conexiune la internet si se rezolva usor. Fie prin resetarea retelei, fie prin repornirea televizorului (scos din priza cateva minute, nu numai oprit) sau prin delogarea din aplicatie.

In cazul in care primiti coduri pentru care chiar nu ati gasit rezolvarea, fie contactati specialistii Netflix, fie va cumparati un alt dispozitiv mai nou.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des