Connect with us

Stiri despre telefoane

Dezamagire mare pentru OnePlus 10 PRO in testul camerelor DxOmark

Published

on

Dezamagire mare pentru OnePlus 10 PRO in testul camerelor DxOmark – Sa ne fie de inteles inca de la inceput, nu am pus mana pe acest smartphone, nu l-am testat si nu ma pot pronunta. Discutam numai despre ce spun expertii de la publicatia respectiva, una care se ocupa cu teste de specialitate.

Am auzit si diverse comentarii ce sustin ca acestia nu ar fi tocmai corecti cand publica astfel de clasamente, insa pana la proba contrarie, nu avem de ce sa-i acuzam. Cert este ca testele lor sunt super amanuntite si se cunoaste ca lucreaza la ele. Telefonul acesta este un flagship scump si probabil ca multi ar fi avut alte asteptari de la aceste teste pe care cei de la DxOmark le fac si le publica.

Dezamagire mare pentru OnePlus 10 PRO in testul camerelor DxOmark

Telefonul prinde abia pozitia 27! Dar chiar si asa, tot este cu o pozitie peste Samsung Galaxy S22 Plus. Si aceasta pozitie nu inseamna ca aceste modele sunt slabe la capitolul foto/video, chiar din contra. Pe locul 1 este Honor4 Magic Ultimate, urmeaza Huawei P50 PRO si Xiaomi Mi 11 Ultra pe pozitia nr.3.

Advertisement

Dezamagire mare pentru OnePlus 10 PRO in testul camerelor DxOmark

Dar ce anume l-a tras atat de mult in jos pe OnePlus 10 PRO? Iata de ce a fost depunctat, conform publicatiei DxOmark:

  • Artefacte de culoare, mai ales în condiții de lumina slaba.
  • Redare a detaliilor nenaturale pe fețe.
  • Artefacte fantoma și zgomot puternic croma in fotografiile nocturne, fara flash.
  • Interval dinamic mai scazut în previzualizare decat în ​​captura.
  • Zgomot și lipsă de detalii pentru camera ultra-wide.
  • Lipsa de detalii in clipurile facute in lumina puternica.
  • Balans de alb video instabil în lumina slaba.
  • Frame shift pentru clipurile video.

“Cu un scor pentru camere de 127, OnePlus 10 Pro nu poate ține pasul cu cele mai bune dispozitive din segmentul Ultra-Premium. Funcționeaza la un nivel similar cu dispozitivele puțin mai vechi, cum ar fi Apple iPhone 12 Pro și Oppo Find X2 Pro. În general, dispozitivul ofera o performanță bine echilibrată și se descurca bine în toate condițiile, cu excepția luminii scazute, unde am observat unele probleme de culoare și expunere”.

Dezamagire mare pentru OnePlus 10 PRO in testul camerelor DxOmark

“Acest model este un usor upgrade fata de predecesorul sau, dar calitatea imaginii camerei ultra-wide a făcut un pas înapoi. În modul foto, 10 Pro funcționează bine în general, dar ne-am fi așteptat la mai mult de la un dispozitiv emblematic. În timp ce calitatea imaginii este în general destul de ridicată în condiții exterioare și interioare – imaginile arata un compromis foarte bun textura/zgomot, iar expunerea este de obicei precisă, cu o gama dinamica larga unde exista probleme în condiții de lumina scăzuta. Culoarea în general ar putea fi de asemenea mai buna, iar focalizarea automata este relativ lenta.”

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des