Acasă Stiri despre telefoane Evolio Ataca Piata Din Germania

Evolio Ataca Piata Din Germania

1

Compania romaneasca Televoice ce comercializeaza sub brandul Evolio tablete, telefoane mobile si sisteme de navigatie anunta intrarea pe piata din Germania prin lansarea versiunii în limba germană a  magazinului online www.evolio.de de unde se asteapta vânzări de peste 200.000 euro în primul an de activitate.

”Estimăm vânzări de peste 200 000 Euro în primul an de activitate in piața germana. Decizia de a face primul pas in Europa de vest, in Germania, a pornit de la interesul manifestat de consumatorii din aceasta tara, numarul de vizitatori germani pe site-ul evolio.ro reprezentand aproximativ 15% din totalul de vizite din strainatate”, a spus Liviu Nistoran, Presedinte Evolio.

Acest magazin on-line se adreseaza in primul rand pietelor din Austria si Germania dar și vorbitorilor de limbă germană de pretutindeni iar operațiunile companiei Evolio din Germania vor fi coordonate din centrul de la Munchen.

Untitled

Cateva din ofertele disponibile pe site-ul evolio.de :

Tablete Evolio X7 -7″  111 euro (495 lei) in Romania 499 lei

Tableta Aria 8.0 HD  -8″ 100 euro (446 lei) in Romania 449 lei

Evotab 4 Tablet -7” 55 euro (245 lei) in Romania 249 lei

Telefonul Dual Sim Happy 4.5″ 155 euro (691.3 lei) in Romania 699 lei

Untitled

Le uram succes celor de la Evolio cu rugamintea sa-si respecte clientii !

*preturi curs valutar BNR 24.12.2013

1 COMENTARIU

  1. Cei de la Evolio niste escroci cu cele mai proaste tablete posibile. Niste mizerii si ei si produsele lor. Decat sa cumperi o tableta Evolio mai bine mai pui cateva mil. si cumperi ceva bun care chiar sa functioneze asa cum trebuie. Am avut doua tablete de la ei, modele diferite si nu sunt bune de nimic. Nu mai cumpar in viata mea nimic de la ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.