Connect with us

Stiri despre telefoane

Apar tot mai multe telefoane HMD pe site-ul oficial

Published

on

Apar tot mai multe telefoane HMD pe site-ul oficial

Așa cum deja am aflat recent, HMD Global, compania cunoscută pentru producția de telefoane sub marca Nokia, a anunțat recent că va înceta să mai producă modele sub acest nume, orientându-se către dezvoltarea și lansarea propriei sale game.

Schimbarea de strategie a fost semnalizată prin actualizarea site-ului oficial HMD cu imagini noi, care prezintă concepte de design pentru viitoarele lor modele de telefoane.

Deși culorile vibrante – albastru, verde și roz – nu sunt încă confirmate pentru producția de masă, schițele sugerează o abordare nouă și îndrăzneață în designul telefoanelor HMD. Unul dintre ele chiar pare a semăna cu un Galaxy S21 (cel verde)!

Advertisement

Apar tot mai multe telefoane HMD pe site-ul oficial

Printre imaginile publicate se numără reprezentări ale unui telefon cu un sistem dual de camere, margini rotunjite și design unghiular, precum și sugestia unui model cu trei camere, echipat cu o cameră principală și două secundare, un port USB-C și o ieșire pentru căști de 3,5 mm, ceva mai rar în 2024.

Apar tot mai multe telefoane HMD pe site-ul oficial

Imaginile nu oferă detalii concrete despre specificațiile tehnice, dar indică clar direcția în care HMD Global intenționează să-și conducă brandul de smartphone-uri în viitor. Producătorul își propune să aducă pe piață telefoane care combină funcționalitatea avansată cu un design atractiv și inovator.

Apar tot mai multe telefoane HMD pe site-ul oficial

HMD, a fost fondată în 2016 de foști directori ai Nokia. Compania finlandeză a preluat licența globală exclusivă pentru a produce și vinde telefoane și tablete sub marca Nokia.

Advertisement

Acordul a marcat revenirea Nokia pe piața de dispozitive mobile, după ce în 2014 și-a vândut divizia de telefoane mobile către Microsoft.

Lansarea primului Nokia sub logo-ul HMD a avut loc în ianuarie 2017, cu modelul 6. Acesta a fost urmat rapid de alte telefoane mobile, inclusiv reeditări ale unor modele Nokia clasice, precum Nokia 3310.

HMD a pus un accent deosebit pe designul scandinav, calitatea construcției și o experiență de utilizare pură Android prin adoptarea programului Android One pentru majoritatea modelelor sale.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des